Д-р Венелин Герганов е световноизвестен неврохирург с практика на старши

...
Д-р Венелин Герганов е световноизвестен неврохирург с практика на старши
Коментари Харесай

Най-новите методи в неврохирургията ще стигнат и до българските пациенти

Д-р Венелин Герганов е знаменит неврохирург с процедура на старши доктор в International Neuroscience Institute в Хановер, Германия. Преди месец той обаче разделя професионалното си всекидневие на две и стартира да работи по две седмици в немската клиника и в УМБАЛСМ „ Пирогов “, с цел да може да се грижи за здравето и на сънародниците си в България.

В студиото на " Денят стартира " доктор Герганов показа, че удовлетворението в медицината за него идва от съчетанието от удовлетворени пациенти, триумф в научната активност, нови техники за лекуване и опцията тези неща да се предадат на по-младите му сътрудници.
Това, което ми липсваше в Германия, беше една прочувствена празнота. Затова започнах да проверявам пациенти в София - в началото по 2-3 пъти в годината, а в този момент по две седмици от месеца.
Хирургът е безапелационен, че класиката в медицината значи най-голяма степен на сигурност. Същевременно обаче, новите способи търсят своето място и би трябвало да се потвърди, че те с изключение на по-добри, са и по финансово преференциални.
С управлението на " Пирогов " гледаме в една посока желаеме фактически тези нови способи да дойдат и за българските пациенти.
Иновациите в методите за разкриване на мозъчен израстък стават все по-добри, от ден на ден болести се откриват в ранни стадии и от ден на ден хора могат да си разрешат достъп до тези технологии, добави още неврохирургът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР