Д-р Валентин Василев е кандидатът за кмет на Община Разград

...
Д-р Валентин Василев е кандидатът за кмет на Община Разград
Коментари Харесай

Д-р Валентин Василев е кандидатът за кмет на Община Разград на ПП ГЕРБ

Д-р Валентин Василев е претендентът за кмет на Община Разград от Политическа партия ГЕРБ. Решението бе взето на общинското заседание на локалната конструкция, извършено довечера.

Гост на събранието бе Тодор Тодоров, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и регионален координатор на партията в Силистра. Той разгласи, че кандидатурата на Василев е утвърдена от комисията и от премиера Бойко Борисов, ръководител на партията.

Тодоров съобщи, че това е била единствената номинация и дефинира кандидатурата като почтена, като изрази убеденост, че Василев още веднъж ще бъде определен за градоначалник за втори мандат.

Д-р Валентин Василев е роден на 1 януари 1970 година в Разград. През 1997 година приключва Тракийския университет в Стара Загора, компетентност ветеринарна медицина - магистър. Професионалната си кариера стартира през 1998 година като ветеринарен доктор в ЦСКА - клуб по конен спорт. От 1999 година до 2006 година работи като контрольор в ДВСК, а 2006 година като основен контрольор. В интервала от август 2009 година до май 2013г., доктор Василев е регионален шеф на Област Разград. Народен представител в 42-то и 43-то Народно заседание. На последните локални избори той завоюва кметското място на балотаж със 57.82% против съперника си Денчо Бояджиев. Семеен, с едно дете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР