Д-р Стефан Митев - специалист гастроентеролог в Университетска болница “Св.

...
Д-р Стефан Митев - специалист гастроентеролог в Университетска болница “Св.
Коментари Харесай

Д-р Стефан Митев посочи за в. "ДОКТОР" 10 симптома, за които много да внимавате!

Д-р Стефан Митев - експерт гастроентеролог в Университетска болница “Св. Иван Рилски”, създател на уеб страницата GastroLekar.com, даде особено за в. “Доктор” публикация, отдадена на признаци, чието съществуване рядко провокира терзания, само че в действителност зад тях може да се крият към момента неразпознати съществени заболявания на храносмилателната система.

“Важно е да се означи, че съществуването на някой от признаците не значи, че наложително имате това заболяване, само че значи, че би трябвало да се консултирате с доктор. - отбелязва доктор Митев. - Изброените признаци като цяло са рядко срещани, само че добре известни на лекарите. Характерните им особености ги вършат лесни за разкриване, само че постоянно не се обръща задоволително внимание”.

Има признаци, евентуално свързани с съществуване на (неразпознат) рак. Това са прояви, които се дължат на субстанции, отделени от наличния израстък и са свързани с отговора на имунната система към наличното подлежащо заболяване. Паранеопластичните прояви се откриват в разнообразни елементи на тялото, които постоянно са отдалечени от мястото на самия израстък.

Koи са тези 10 сигнала четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР