Д-р Събина Петканска коментира, че протегната ръка на Корнелия Нинова

...
Д-р Събина Петканска коментира, че протегната ръка на Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Д-р Събина Петканска: БСП загуби битката за периферията frognews.bg

Д-р Събина Петканска разяснява, че протегната ръка на Корнелия Нинова към някогашните членове на Българска социалистическа партия за завръщането на Георги Кадиев, Георги Първанов, Мая Манолова  и Татяна Дончева цели затвърждаването на пропутинските позиции позиции в партията.

 

Всички тези някогашни членове поддържат сходно мислене и поддържат този режим. Тя сподели, че с изключение на позицията на Явор Божанков, е обикновено, че и младежкото Българска социалистическа партия се разграничава от политиката, която води Корнелия Нинова.

 

Петканска уточни по TV1, че Българска социалистическа партия изгубила борбата за периферията. За Българска социалистическа партия са дали своят вот твърдото ядро, което е 7-8% от вота. Проляво насочените хора не припознали Българска социалистическа партия като своята партия.Тя посочи, че са нужни старания в тази посока, с цел да се върне доверието на гласоподавателя.

 

Според Петканска единственият метод Българска социалистическа партия да се отдалечи от статуквото е да покаже ясна проевропейска позиция и да одобри европейския правов ред. Тя ясно осъди протичащото се в Украйна. Петканска предизвести, че в случай че Българска социалистическа партия не направи това има действителна заплаха страната ни да остане в периферията на Европа, тъй като не е приключила своята интеграция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР