Д-р Румяна Кожухарова е естетичен дерматолог с многогодишен опит и

...
Д-р Румяна Кожухарова е естетичен дерматолог с многогодишен опит и
Коментари Харесай

Д-р Румяна Кожухарова: Последователността е незаменим приятел на красотата!

Д-р Румяна Кожухарова е изящен кожен лекар с дълголетен опит и хиляди осъществени процедури. Тя е формален трейнър на известна марка филъри, само че в същото време не престава да се образова и да посещава мастъркласове, да се усъвършенства, да усвоява нови техники и да обменя хрумвания с сътрудници от целия свят. Допитваме се до експерта от за нейния метод към съхраняването на красивата визия. Д-р Кожухарова, от позиция на естетичния доктор какво би трябвало да създадем, с цел да запазим допустимо най-дълго положителния си външен тип? Истината е, че не можем да създадем единствено едно нещо и да чакаме дълготраен резултат. Грижата за външността ни е развой, непрестанен низ от верни избори и не на последно място доверие към експерта. В практиката си съм се убедила, че най-хубави резултати има при хора, които се доверяват на един доктор и посещават единствено него. Да се подлагаш на процедури на всеки 2-3 месеца при друг кожен лекар мъчно може да се дефинира като верен ход.

На фона на разнообразието от естетични лечения, имате ли обичани процедури? Любимата ми е тази, от която има потребност съответното лице в съответния миг. Първо слагам основите – хидратирам, биостимулирам кожата, по-късно преминавам към ботокс терапия, лифтинг конци или филъри, в случай че има потребност. Разбира се, съществува ли някакъв здравословен проблем, то той става приоритет. Няма по какъв начин да моделираш с филър устните, в случай че пациентката страда от интензивно акне. Първо лекуваме кожата.

Времето не прости на никого. Каква е тайната на мекото, кадифено остаряване? Дилемите на младостта са разнообразни при другите хора. Все отново аз имам вяра, че последователността е незаместим другар на тези, които желаят да запазят оптимално дълго свежестта си. Дори с дребни стъпки, постоянството се отплаща с прелестни резултати. Съвременната наклонност е да се смекчи изтощеното, състарено или ядосано изражение. Един от методите за това е умелата работа с ботокс. Чрез него може доста елегантно да бъде променено излъчването на едно лице. Друг огромен коз са филърите – носят младост, прекрасен лицев силует, обмислен размер и доста самочувствие. Променените от гравитацията и годините вектори на лицето пък с много добър триумф могат да се върнат в първичната си позиция посредством тредлифтинг (ползване на резорбируеми разградими конци). На последно място, само че не и по значимост, от инжекционните процедури мога да посоча скин бустерите – повсеместен асистент на всеки изящен доктор. Имате ли решения и за тези, които се опасяват от иглата? Разбира се, в софтуерния парк на „ Хил Клиник “ непрестанно влизат нови и по-добри машини. В последно време се сдобихме с Hollywood Spectra и Reverso. Първият уред е прочут с патента си върху фамозния Холивудски пилинг и е единственият, утвърден от FDA за битка с пигментните петна. Вторият е още веднъж неповторим като технология фракциониран радиочестотен микронидлинг. Създава условия за равнене повърхността на кожата, за тъканно ремоделиране, стягане и дълготраен лифтинг резултат.

Какви са проектите ви оттук насетне? Усъвършенствам непрекъснато знанията и уменията си в региона на естетиката, която съм приела като своя специалност и орис. Искам да взема най-хубавото от предишното и да го съчетая с най-вълнуващото от бъдещето, да обединя опита с нововъведенията. Това е моята формула за хармонична хубост.

Вие сте част от цифровия план на EVA „ Силата да вдъхновяваш ". Откъде черпите вие тази мощ? Кое ви кара да се чувствате сполучлива и вдъхновяваща? Това, че съм жена, ми дава неподозирани сили. Разпределям деня, а и сърцето си, сред толкоз доста професионални задания, работа с пациенти, фамилни каузи, грижи за дребната ми дъщеричка, образования (на които съм обучaвана, само че и такива, нa които съм учащ други колеги), персонални занимания и занимания. Успешна нормално ме кара да се усещам една усмивка. В някои моменти това е усмивката на моя пациентка, която се вижда в огледалото след естетична промяна, в други това е усмивката на обичаните ми хора вкъщи.  За консултация с доктор Кожухарова в „ Хил Клиник “: 02 439 3131
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР