Д-р Райна Стоянова е четвъртият гост-лектор на първото издание на

...
Д-р Райна Стоянова е четвъртият гост-лектор на първото издание на
Коментари Харесай

Член на Международната асоциация по спортно хранене е четвъртият гост-лектор на SportX семинара

Д-р Райна Стоянова е четвъртият гост-лектор на първото издание на семинара “SportX”, който ще се организира на 8 май в София. Организатор на събитието, което ще бъде на тематика „ Съвременни условия към младите футболисти”, е Сдружение „ Бъдеще посредством спорт”, а хазаин – столичният „ Витоша Парк Хотел”.

Д-р Стоянова е специализант по Ендокринология и заболявания на обмяната, както и помощник в Катедрата по клинична фармакология и терапия към Медицински университет – София. По отношение на спорта е натрупала скъп опит в резултат на работата си в Клиниката по спортна и рехабилитационна медицина „ Спортмед”, където всекидневно преглежда спортисти. Досегът с футбола пък е резултат от съдействието като външен съветник на Лудогорец и Левски.

Четвъртият преподавател на семинара “SportX” е ученик на Френската академия по хранене и е стажувал в Париж в Клиниката по ендокринология на Университетска болница „ Saint Louis”, както и в Клиниката по генетика и детска ендокринология на Университетска болница „ Robert Debré”.

Д-р Стоянова е член на Международната асоциация по спортно хранене, основана в Съединени американски щати (ISSN), Българската фитнес асоциация (BFS), Българското сдружение по хранене и диететика, Българското сдружение по ентерално и парентерално хранене ( BULSPEN) и доста други, свързани с научните ползи.

Припомняме, че присъединяване в семинара на 8 май ще вземат ръководителят на отдел „ Образование и развитие” в Академията на Астън Вила Пол Бракуел, някогашният шеф на Академията на Ювентус и сегашен на Пескара Джузепе Джерия, както и лицензираният от над 20 години като футболен сътрудник в Шотландската футболна асоциация Павлин Панайотов.

„ Sport X” е подобаващ както за треньори, ръководители и експерти, работещи в системата на детско-юношеския футбол, скаути, сътрудници и футболисти на възраст сред 16 и 19 години, по този начин и за всички млади и амбициозни хора, които желаят да натрупат познания по отношение на работата и организацията в клубните академии на Запад и да се развиват в областта на футбола.

Повече информация можете да получите на формалния уебсайт на събитието http://sportx.bg/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР