Д- р Полина Паньова – доктор по дерматология, ендокринология и

...
Д- р Полина Паньова – доктор по дерматология, ендокринология и
Коментари Харесай

Д-р Полина Паньова стана главен лекар на Skin Professional Bulgaria

Д- р Полина Паньова – лекар по дерматология, ендокринология и експерт по контурна пластика е основният доктор на „ Skin Professional Bulgaria “ за България и Европа. От месец компанията има филиали в София и Варна, само че в САЩ  и Израел се радва на изключителна известност от 12 години.

Лабораториите  „ Skin Dead Sea “  са профилирани в производството, създаването и маркетинга на артикули за естети. Компанията се концентрира в потреблението на минерали от Мъртво море, аква и натурални съставки, в неповторим индустриален развой, за възстановяване на положението и структурата на кожата.  Любопитна детайлност е, че Skin Professional Bulgaria има специфична технология на приемане на сулфатиронов полизахарид от морски микроводорасли.

„ Моята задача като основен доктор е да  обучавам лекари, козметици и пластични хирурзи  да изберат най-хубавото за своите пациенти и по какъв начин да работят с продуктите. Предстоят доста семинари и курсове, на които ще преподавам на тези експерти “, споделя доктор Паньова.

Освен това тя ще има приемни часове за съвещания или самостоятелно образование.

Скоро Skin взе участие в „ Арена на Красотата 2019 “, където показа  иновативната професионална израелска козметика. В Skin Professional Bulgaria на 27, 28 и 29 октомври 19 година ще се организира безвъзмезден курс за козметици в град София, бул. " Климент Охридски " 6 Д.

Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография.

З
авършила е медицина с орден и цялостно отличие Виницкия народен медицински университет „ Николай Пирогов “ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър.

Около името на Полина Паньова се заприказва и през лятото на 2019г., когато тя сграбчи купата „ Мисис Трансконтинентал “ в престижия  интернационален конкурс, който се организира в Атланта, щата Джорджия. Красивата лекарка не се явява на конкурс за хубост за първи път. Миналата година тя печели „ Мисис България Трансконтинентал “.

Живее  дълги години в Украйна, само че се с голямото предпочитание да се развива като експерт точно у нас. Полина е горда майка на двама сина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР