Д-р Пламен Симеонов, председател на регионалната колегия на Българския лекарски

...
Д-р Пламен Симеонов, председател на регионалната колегия на Българския лекарски
Коментари Харесай

Кюстендилски доктор протестира срещу корупцията, като се заключи в кабинета си

Д-р Пламен Симеонов, ръководител на районната гилдия на Българския лекарски съюз в Кюстендил стартира митинг против корупцията в опазването на здравето, разгласи той.
Той няма да излиза от кабинета на организацията на 4-я етаж в общинската поликлиника, ще спи в кабинета, до момента в който не бъде изпълнено настояването му - привикване на ексклузивен събор на БЛС, първа точка в дневния ред, на който да бъде корупцията в опазването на здравето. Д-р Симеонов, който е някогашен шеф на инспекцията по здравеопозването в Кюстендил, сподели, че самобитният му митинг е негов персонален акт. Той твърди, че е бил рекетиран с 3 860 лв., с цел да бъде назначен синът му на зъболекарско място в града, отбелязва kmeta.bg.

Протестиращият желае да бъдат подхванати дейности за премахване на корупцията в опазването на здравето. Втора точка в дневния ред на съвещанието на БЛС в Кюстендил, което той упорства да се организира най-скоро, предлага да е " Ало измамниците в бели престилки”. В сряда на обяд доктор Симеoнов ще даде конференция за медиите и ще разгласи имената на тези, които са го рекетирали поради сина му.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР