Д-р Петър Лазов, който беше уличен в разследване на Нова

...
Д-р Петър Лазов, който беше уличен в разследване на Нова
Коментари Харесай

Уличеният в поставяне на ненужни стентове лекар отрича обвиненията

Д-р Петър Лазов, който беше махленски в следствие на Нова телевизия, че слага ненужни стентове на здрави хора, отхвърли обвиняванията и съобщи, че ще заведе дело за клюка. Преди ден от прокуратурата оповестиха, че стартират инспекция на случая, а във вторник Българският лекарски съюз заяви, че сезира Комисията по професионална нравственос към районната си гилдия в Пазарджик поради случая.

Според уличения доктор Лазов обаче журналистическото следствие е нагласено.

Ето и цялостния текст на опровержението:

В началото на месец юни тази година в кабинета ми пристигна за обзор пациент, който ми сподели, че неотдавна е лежал в софийска болница и сътрудниците там са решили, че има значимо притеснение на коронарна артерия и би трябвало да се сложи стент. Поиска второ мнение, като сподели, че ще се реалокира да живее в Пазарджик и в случай че би трябвало да се сложи стент, избира аз да извърша операцията. След като го прегледах, желаех да видя диска от коронарографията.

Диска не можеше да се отвори на компютъра ми и с цел да го прегледам, той предложи, тъй като бил в командировка след няколко дни да пристигна брачната половинка му с различен диск.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР