Д-р Николай Стоилов е назначен за временно изпълняващ длъжността директор

...
Д-р Николай Стоилов е назначен за временно изпълняващ длъжността директор
Коментари Харесай

УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ с нов директор

Д-р Николай Стоилов е назначен за краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “, откакто досегашният шеф на лечебното заведение доктор Дечо Дечев отхвърли удължение на контракта му до провеждането на конкурс, оповестяват от лечебното заведение.

Д-р Стоилов е част от екипа на Клиниката по ревматология към УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “ от 2011 година Той има магистратури по здравен мениджмънт и по оценка на здравни технологии с фармакоикономика.

Припомняме, че на 9 май Министерството на здравеопазването разгласи конкурс за избор на членове на органи за ръководство – съвет на шефовете на УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “ ЕАД, гр. София.

Срокът за подаване на документите за присъединяване в състезанието е до 10.06.2024 година

Конкурсът ще се организира на три стадия – инспекция на сходството на показаните документи с авансово оповестените условия и критериите за подбор; оценяване на направена и показана от претендентите идея за развиване на предприятието и събеседване с претендентите (интервю).

Министърът на опазването на здравето доктор Галя Кондева и екипът на Министерството изричат благодарност към доктор Дечо Дечев за напъните и професионализма му, проявени през годините.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР