Д-р Николай Пенев е кандидатът за кмет на Община Пещера*.

...
Д-р Николай Пенев е кандидатът за кмет на Община Пещера*.
Коментари Харесай

Жителите на Пещера заслужават да живеят в красива, чиста, сигурна и социално справедлива община! Време е

Д-р Николай Пенев е претендентът за кмет на Община Пещера*.

Д-р Пенев, кои партии Ви поддържат за кмет на Община Пещера?

Получих поддръжка от шест партии, обединени в необятна локална коалиция. В нея са Вътрешна македонска революционна организация, Български земеделски народен съюз, Съюз на демократичните сили, България на жителите, НФСБ, АБВ.

Как се образува такава необятна коалиция?

Случи се обединяване на локална основа, на персони към хрумвания. В обединението ни водещи са идентичните правила, които се зачитат от партиите в нея, по отношение на локалното ръководство и ръководството като цяло. Шестте партии се сплотиха към няколко съществени правилото - че властта произлиза от народа и следва да се употребява за хората. Нужно е да има цялостна равнопоставеност във връзка с права и отговорности за жителите без значение техния пол, възраст, етническа принадлежност. Да има равнопоставеност и за компаниите - от най-малката до най-голямата.

Кои са акцентите от Вашата стратегия и нещата, за които ще работите, в случай че бъдете определен за кмет?

Аз и претендентите от нашата листа за общински съветници сме за цялостна бистрота в работата на общинските структури и органи за осъществяване на локалната власт. Трябва да има елементарен достъп до информация от жителите и компаниите в Общината с цялостен размер административни услуги по електронен път. Аз съм за прецизно съблюдаване на отговорностите и отговорностите на Общинската администрация и нейното единодушие с жители и компании.

Като кмет ще работя дружно с екипа си за възстановяване на екологичната конюнктура - чист и здравословен въздух, постоянно чиста, качествена и в задоволително количество питейна вода. Необходимо е и възстановяване на инфраструктурата за по-чиста и красива Община Пещера. Трябва да се създадат крупни вложения в уличната и тротоарна мрежа.

Пещера има потребност от сигурност, успокоение и ред, по тази причина ще работя за основаване на общинска компания за защита.

По отношение на обществената политика - нейните услуги би трябвало да са налични за всички поданици на общината. Смятам, че преди всичко би трябвало се основаване обществена детска и млечна кухня, а също общински обществен дом за настаняване на остарели хора.

Аз и претендентите за общински съветници се за обективна данъчна политика при установяване цената на локални налози и такси.

Д-р Пенев, на вашите рекламни материали е записано посланието " Време е ". За какво е време?

Да, това е мотото на нашата акция. Кандидатирам се за кмет на Община Пещера, тъй като считам че в действителност е пристигнало времето да се промени ръководството в нашата община. Време е за цялостна равнопоставеност, бистрота в работата на общинската власт. Време е да се вземат ограничения за здравословен и чист въздух, за сигурност и ред, за обществените услуги, които не са намерили реализация досега, за чиста и в задоволително количество питейна вода.

Жителите на Пещера заслужават да живеят в една красива, чиста, сигурна и подредена община.

Как ще реализирате всичко това?

Изключително доста разгадавам на екипа от експерти в листата на нашата коалиция ВМРО-БНД (СДС, ДБГ, Български земеделски народен съюз, АБВ, НФСБ). Ако бъда избра за кмет, ще бъда кмет на всички поданици на Община Петрич. Отворен съм за диалози с експерти и общественици, които са потвърдили своите качества досега, с млади и образовани фрагменти. Трябва да се надгражда в професионално отношение. Затова счита, че за експертите, които и в този момент са част от администрацията, би трябвало да има спомагателни квалификации и курсове.

Какъв е апелът, който отправяте към гласоподавателите?

Скъпи другари, време е! Аз съм безапелационен, че би трябвало да се случи смяна в ръководството на Община Пещера. Ако и Вие мислите като мен, подкрепете мен и листата на ВМРО-БНД(СДС, ДБГ, Български земеделски народен съюз, АБВ, НФСБ) с номер 70 на изборите на 27 октомври.

Кой е доктор Николай Пенев?

Д-р Николай Пенев е роден в Пещера, където приключва междинното си обучение, като в тези свои училищен години има разностранни ползи. Участва в кръжоци по математика, физика и електротехника, секция по художествено слово от 1 до 10 клас, става лауреат на сребърен орден от VII народен обзор с литература, включва се интензивно и в кръжоци по корабомоделизъм, биология и химия. Медицината става негова обич за цялостен живот.Завършва с отличен триумф Висшия медицински институт в Пловдив. През 1994 година стартира трудовия си стаж като доктор в Бърза здравна помощ към Общинска болница в Пещера. Година по-късно към този момент е назначен като ординатор във Вътрешно поликлинично поделение, а през май 1995 година стартира практиката си по горна ендоскопия. След почналата " промяна " в опазването на здравето от юни 2000 година до през днешния ден е общопрактикуващ доктор дружно с доктор Любомир Киров - негов другар, сътрудник и сътрудник в " Медицина " ООД, а от 2017 година като нает доктор в " Медицина АПМП-ИП " ЕООД. Грижата за здравето си са им поверили пациенти от всички възрастови групи, а горделивост на доктор Пенев е фактът, че след 19 години и жителите на село Капитан Димитриево, в негово лице най-сетне си имат персонален доктор. Успешната процедура не стопира лекарят да се развива и през 2005 година доктор Пенев придобива специалността " Обща медицина ", а през 2009 година е един от абитуриентите на първия випуск по " Здравен мениджмънт " на Факултета по публично здраве към Медицинския университет в Пловдив с втора магистратура. През 2016 година придобива и втора тясна компетентност по Гастроентерология, която упражнява и сега. Като наследник на учители е учтив да се грижи и да отстоява своята гражданска позиция, за това през 2011 година става част от Общинския съвет на Пещера, а през 2015-та жителите на община Пещера го преизбират за втори мандат като общински консултант от ВМРО-БНД. Той е и общински ръководител на партията в родопския град.

*Платена обява съгласно контракт за отразяване на предизборната акция за локални избори 2019 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР