Д-р Наталия Футекова се срещна с ученици от СУ Отец

...
Д-р Наталия Футекова се срещна с ученици от СУ Отец
Коментари Харесай

ИТ бизнесът добавя стойност към образованието

Д-р Наталия Футекова се срещна с възпитаници от СУ „ Отец Паисий ” в Самоков

Ролята на индивида, който има сериозно мислене, ще става все по-важна, съобщи доктор Наталия Футекова пред възпитаници и преподаватели в Самоков (снимка: AVS Agency)

Б изнесът от ден на ден търси хора, които схващат и употребяват новаторски технологии за повишение на успеваемостта и конкурентоспособността на фирмите, акцентира в лекция пред възпитаници от СУ „ Отец Паисий ” в Самоков доктор Наталия Футекова, ръководещ съучастник в софтуерната компания ERP.BG.

Като представител на един от най-бързоразвиващите се браншове, тя посочи, че в динамичното време, в което живеем, обратно на упованията, че дигитализацията ще измести хората, трендовете демонстрират друго.

Ролята на индивида, който има сериозно мислене, ще става все по-важна, а технологиите ще автоматизират огромна част от по-основните действия, уточни доктор Футекова.

Тя гостува на учебното заведение в Самоков по самодейност на Сдружение „ Здраве, екология, туризъм ”, като част от дълготрайна политика, обвързвана с поддръжка на българското обучение.
още по тематиката
Приоритет в работата на учителите от СУ „ Отец Паисий ” е потреблението на новите технологии в просветителния развой. Срещите с представителите на бизнеса имат за цел да дадат в допълнение добавена стойност на образователния развой.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР