Д-р Милен Врабевски стана Татко на хилядолетието“ на церемония в

...
Д-р Милен Врабевски стана Татко на хилядолетието“ на церемония в
Коментари Харесай

Детето на Ники Кънчев събра 400 лева за деца с проблеми

Д-р Милен Врабевски стана „ Татко на хилядолетието “ на гала в столичната изложба „ Нирвана “, известна като един от най-стойностните центрове за изкуство в страната, разбра HotArena.

В арт пространството на Ники Младжов измежду картини на фамозния художник Николай Панайотов за шести път бяха връчени премиите „ Татко на годината “.

Д-р Милен Врабевски, който е ръководител на фондация „ Българска памет “, бе разгласен за „ Татко на хилядолетието “ за годините на неуморна работа и старания, отдадени на българските деца, писа „ България Днес “.

Актьорът Ники Сотиров получи влиятелния приз „ Татко на годината “ от ръцете на предприемача Ники Младжов, който изрече възторженостти във връзка благотворителните дела, които артистът поддържа.

Красимира Василева, притежател на наградата „ Майка на годината “, награди тв и радио водещия Ники Кънчев за усилената му активност в благотворителни дела, отдадени на децата . Той с горделивост показа, че красивата му дъщеричка Мари София е събрала 400 лв. за деца с проблеми. Кънчев за повторно става притежател на купата, откакто сътвори чудеса в името на идеите за недоносените деца и малчугани с аутизъм.

Приз получиха и физикът Ивайло Славов - един от създателите на Софийския фестивал на науката, за своята отдаденост на популяризирането на науката по наличен метод за децата и Цветомир Калчев за благородните му начинания в името на децата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР