Д-р Милен Врабевски е Татко на хилядолетието, стана ясно в

...
Д-р Милен Врабевски е Татко на хилядолетието, стана ясно в
Коментари Харесай

Раздадоха Наградите Татко на годината

Д-р Милен Врабевски е Татко на хилядолетието, стана ясно в Деня на Земята на тържествена гала в столичната изложба Нирвана, известна като един от най-стойностните центрове за изкуство в страната. В арт пространството на Ники Младжов измежду картини на фамозния в целия свят български художник Николай Панайотов за шести път бяха връчени премиите Татко на годината под егидата на Зет и Ем Прайвит Ко.

Д-р Милен Врабевски, който е ръководител на фондация Българска памет, бе разгласен за Татко на хилядолетието за годините на неуморна работа и старания, отдадени на българските деца. Актьорът Ники Сотиров получи влиятелния приз Татко на годината от ръцете на притежателя на изложба Нирвана Ники Младжов, който изрече възторженостти във връзка благородните дела, които артистът поддържа.

„ Освен че е страховит мим и артист, Ники Сотиров е и необикновен човек – той се включва интензивно в дела на УНИЦЕФ, посвещава време, изпитание и средства на положителни каузи в името на децата “, описа Ники Младжов за положителното сърце на артиста.

Красимира Василева, притежател на наградата Майка на годината, награди тв и радио водещия Ники Кънчев за усилената му активност в благотворителни дела, отдадени на децата.

„ Галерия Нирвана от дълго време е доста повече от дом за надарените създатели – тя е и място, където се случват забавни събития, свързани с положителни дела “, показа мнението си за арт пространството Ники Кънчев. Той стана притежател на наградата Татко на годината за повторно – през миналата 2018 година известният водещ сътвори същински чудеса в името на децата с аутизъм, недоносените деца, включи се в доста дела в името на запазване на живота и здравето на българските деца.

„ Всеки може да се включи в добра идея – в случай че не със средства, с доброволчески труд “, стимулира Ники Кънчев повече хора да оказват помощ на децата. И показа с гостите на церемонията, че на 12 май в Sofia Live Club могат да се насладят на най-новите композиции на доктор Милен Врабевски, който с изключение на човеколюбец и академик е музикант и композитор и твори с едни от най-известните имена от международната музикална сцена.

Ивелина Кунчева, водеща от Канал 3, връчи наградата Татко на годината на физика Ивайло Славов - един от създателите на Софийския фестивал на науката, който се организира от 2011 година Ученият получи премията за своята отдаденост на популяризирането на науката по наличен метод за децата.

„ Всеки употребява в всекидневието си рационалното мислене “, аргументира Ивайло Славов потребността от научни знания от ранна възраст. Бизнесдамата Ралица Скорчева-Славова, ръководител на Спиритс България, връчи наградата на Цветомир Калчев, експерт в областта на консултантския бизнес, за благородните му начинания в името на децата.

„ Всеки ден ще потвърждавам, че съм заслужен да бъда Татко на годината “, сподели той. Носителите на наградата бяха определени от предприемчив комитет от българки, отдадени на благотворителни дела. Освен влиятелните статуетки наградените бащи получиха и шампанизирано вино Koks.

През миналите 5 години с влиятелната купа бяха отличени бащи, които поддържат развиването, здравето, образованието и креативните желания на български деца. Сред досегашните носители на наградата Татко на годината са Тити Папазов, отец Иван от приюта в Нови Хан и синът му отец Григорий, актьорите Дарин Ангелов, Ивайло Захариев и Момчил Степанов, артистите Дичо и Емил Анчев, метеорологът Захари Недялков, ултрамаратонецът Краси Георгиев и други почтени българи.

Церемонията Татко на годината се провежда от писателката и публицист Нина Норд и има за цел да отличи български мъже, които са посветили живота си на положителни дела в името на децата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР