Д-р Мехмед Дикме, бивш министър на земеделието и горите в

...
Д-р Мехмед Дикме, бивш министър на земеделието и горите в
Коментари Харесай

Делян Пеевски го вълнува само турското мнение! Ами получи си го от бивш министър на Ахмед Доган

Д-р Мехмед Дикме, някогашен министър на земеделието и горите в държавното управление на Симеон Сакскобургготски и член на Движение за права и свободи до 2007 година, когато напуща партията, гостува в студиото на „ Честно казано “ с коментар за политическите тематики и кавги през последните дни.

„ Ако забелязвате, има конфликт сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия от една страна, без въобще да се визира Движение за права и свободи като съпротива и спор сред ГЕРБ и Патриотите, от друга “, разяснява Дикме.

„ В едно съдружно държавно управление постоянно има несъгласия, само че би трябвало да се намира най-хубавата формула. В последна сметка, народът е изпратил и едните, и другите, да ръководят страната взаимно “, добави той.

„ Атаките против вицепремиера Валери Симеонов надали ще рефлектират по някакъв метод върху ръководството, тъй като Движение за права и свободи не може да смъкна държавното управление. Ако можеше, щеше да го направи не през днешния ден, а през вчерашния ден “, безапелационен е някогашният член на Движение за права и свободи по отношение на свадите с Валери Симеонов.

Мехмед Дикме разяснява и най-горещата тематика от деня – възбраната на Министерски съвет да бъде изнасяна всякаква информация за протичащото се с оградата на българо-турската граница. Именно поради въпросното разпореждане, Би Ай Ти не излъчи сензационни фрагменти с пробойни на оборудването, с които разполага.

Дикме загатна, че има съответна компания, отговаряща за поддръжката на оборудването, която би трябвало да бъде предпазена, тъй като е свързващо звено сред несъмнено лице, което пък би трябвало да бъде защитено.

По тематиката за новия закон за КТБ, който пишат депутатите Йордан Цонев и Делян Пеевски, Дикме съобщи, че това е все едно вълкът да каже „ аз отивам да вардя кошарата с овцете “.

„ Не знам дали има най-малко малко истина в изказванията на Цветан Василев – дано службите разсекретят цялата документи, с цел да излезе истината за КТБ. Според мен, това беше кражбата на века след банкрута на банките през 1996 – 1997. Затова дано се види дали и страната има присъединяване в разграбването на КТБ “, безапелационен е Дикме.

За процесите в Движението под почетното председателство на Ахмед Доган, той съобщи:

„ Има 3-4%, които би трябвало да се отдръпват от партийната активност на Движение за права и свободи. Нека дойдат младите, дано взимат разнообразни решения. Не може един ръководител да има някаква стойност, когато е определен като една мъжка секретарка.

Катарсизът на Движение за права и свободи може би минава през това да има същински конгрес, да се затворят вратите и всеки да си изкаже болката. Защото страната има потребност от една групировка като Движение за права и свободи в ръководството “.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР