Д-р Марлен Суламанидзе е сред водещите специалисти по пластична, рекунструктивна

...
Д-р Марлен Суламанидзе е сред водещите специалисти по пластична, рекунструктивна
Коментари Харесай

Д-р Марлен Суламанидзе специално пред SafeNews: Естетичните операции са хоби и удоволствие за мен, не искам да печеля от тях!

Д-р Марлен Суламанидзе е измежду водещите експерти по пластична, рекунструктивна и естетична хирургия в света, основател на конците Aptos. А заслугите му в региона на здравето и хубостта са доста и високо оценени.

Роденият в Грузия, 75-годишен доктор Суламанидзе, приключва Медицинския университет в Иркутск. В първите си години получава специализация по лицево-челюстна хирургия, а по-късно специализира пластична и естетична хирургия – първо в Грузия, а по-късно в Москва. В актива си като експерт до момента има хиляди интервенции, свързани с ринопластиката, а 7 хиляди са осъществени по метода с конците Aptos.

Д-р Суламанидзе е член на Обществото на пластичните и естетични хирурзи на Русия, Грузия (GeoPRAS), Американско сдружение на пластичните хирурзи (ASPS), IPRAS, член е на американското сдружение на дерматохирурзите, почетен член е на Националното сдружение на естетичните хирурзи на Франция, почетен президент на Японското сдружение по липосукция. Той има 16 патента и цели на изобретения в пластичната хирургия, в това число 4 интернационалните, като Aptos Threads, Wire Scalpel, нов имплант за естетични интервенции, способ за мамопластика и способ за дермотенезия, лековит сутиен…

И макар натоварения си график, доктор Марлен Суламанидзе се съгласи да поговори пред SafeNews новостите при конците Aptos, както и за историята им, за това постоянно ли е склонен с желанията на пациентите и дали те към този момент се насочват към по-естествените сбирки.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР