Д-р Людмила Емилова доказа, че остарява като катедрала, и сподели

...
Д-р Людмила Емилова доказа, че остарява като катедрала, и сподели
Коментари Харесай

Д-р Емилова по бански в студената вода

Д-р Людмила Емилова потвърди, че остарява като катедрала, и показа в обществените мрежи свои фотоси по бански месеци. С фрагментите известната диетоложка затвърди мнението на пациентите и почитателите си – че човек наподобява по този начин, както се усеща.

Лекарката показа, че обича да моржува на плажа в обичания си курорт Св. св. Константин и Елена край Варна, където в действителност е и нейната клиника, съобщи bgnow.eu. Потапянето във към този момент студените води на морето спомагало за усилването на имунната система – нещо, от което всеки от нас се нуждае тъкмо във времена като тези. " Розите още цъфтят, гората на Свети Константин и Елена е все по този начин зелена, единствено леко прошарена като хубавица, която не се дава на годините. А морето!

Как да не го прегърнеш и да се потопиш в хладно-ласкавата му прегръдка. То носи толкоз сила и здраве, толкоз прохлада! И чувство за вечност… Това е моят метод. Морето е моята мощ.

Природата е домът, в който постоянно се усещам уютно и топло. Бъдете усмихнати, оптимисти, дано сърцето ви да си тананика! Изгонете страховете и се наслаждавайте на живота. Животът стартира там, където свършват страховете, нали? ", написа доктор Емилова към фотосите, под които заваляха похвали от нейни фенове. Тя получи похвали и от някои от звездните си клиенти. Сред звездите, които ѝ се доверяват от години, са Глория, Тони Димитрова, Аня Пенчева, Кристина Димитрова и Мая Нешкова.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР