Д-р Константин Николов си отиде внезапно от този свят само

...
Д-р Константин Николов си отиде внезапно от този свят само
Коментари Харесай

На 29 години почина любим доктор-ром от Сливен

Д-р Константин Николов си отиде ненадейно от този свят единствено на 29 години. Той е доктор от Спешна помощ в град Сливен. Тъжната новина заяви неговият наставник и учител доктор Радосвета Стаменкова.

" Напусна ни момчето от фотографията, този с микрофона, който ни гледа и от банера " Ние не сме изключение ". Коцето. Д-р Константин Николов от Спешна помощ. Едно от " нашите " деца от менторската стратегия за ромски студенти-медици. С огромна любов и наслада глeдах по какъв начин израстват и стават чудесни хора Коцето и неговите състуденти, по какъв начин към този момент са разперили криле, лекуват хората и им оказват помощ със познания и от сърце. А в този момент Коцето го няма. Беше единствено на 29. Разбита съм. Почивай в мир, Коце, да ти е умерено и ярко, няма да бъдеш эабравен ", написа във фейсбук тя.

Кампанията НИЕ НЕ съдебномедицинска експертиза ИЗКЛЮЧЕНИЕ цели да покажае позитивни образци измежду ромите в България, да показа съумели млади роми, които желаят да се осъществят, работят, учат - ТЕ НЕ СА ИЗКЛЮЧЕНИЕ. Кампанията е инициирана от 10 здравни посредници, които споделят, че за тях e травматично, когато хората ги възприемат през своята отрицателна визия за ромите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР