Д-р инж. Георги Георгиев е бивш главен представител на експертната

...
Д-р инж. Георги Георгиев е бивш главен представител на експертната
Коментари Харесай

Напуснал ИТН: Предотвратихме коалиция с ГЕРБ под прикритието на експертно правителство с подкрепата на ДПС


Д-р инж. Георги Георгиев е някогашен основен представител на експертната група по " Регионално развиване и инфраструктура " към партията на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в – " " (ИТН).
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 245
Роден е във Враца през 1976а година. Има магистратура по " Промишлено и гражданско строителство ", както и научна степен по " Организация и ръководство на производството ". Георги Георгиев е бил част от екипа на Министерството на финансите. Собственик е на консултантска компания, занимаваща се с планове в региона на строителството, финансирани освен от обществени и частни средства, само че и от европейски фондове. Заемал е и позицията Главен секретар на Съюза на стопанската самодейност.  В началото на седмицата той, дружно с още петима депутати от Има Такъв Народ, оповестиха, че напущат партията с думите, че " смъкват доверието си " от водача Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в.

За претекстовете да го направи Георгиев описа в предаването „ 120 минути “ по БТВ.

По думите му повода да се включи в партията на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в е, че харесал „ въпросите в референдума и най-много виждах късмет в това повече да не бъдат на власт. Това че би трябвало да избираме по малко депутати, които да са персони, а не следени от партии. Червената лампа “ за Има Такъв Народ му светнала, когато Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в показал държавното управление на Николай Василев. Според мен това не стана по метод, както би трябвало да се показа кабинет – по малкия екран, без съвещания с депутатите на партията, очевидно е имало и други хора, които са се почувствали по същия метод, което е видно в последвалите резултати на изборите ", съобщи Георгиев.

Депутатът описа, че още на 17 февруари отдръпнал доверието си от районния министър Гроздан Караджов с писмо до парламентарната група. За това имало „ две аргументи. Първо, в края на януари имах, аз съм строителен инженер от военно учебно заведение, там хората са много по-компактни и по-близки, а и познавам доста хора -  един другар ме извика на една среща и сподели: „ Шефът отиде в „ Делта Хил “ от договаря настоящ ремонт и аз тогава разбрах, че практиките на не престават и в този момент. Направихме втора среща с този човек, извиках един сътрудник от „ Продължаваме промяната “, който също е член на Комисията за предварителна защита и противопоставяне на корупцията. Той сподели също пред него, предложихме му да го заведем при министър Рашков. Той отхвърли, тъй като „ нашата компания в никакъв случай повече няма да получава поръчки “, разкри Георгиев.

„ Това значи, че има един кръг от хора - те са разказани. Имаме цялата информация в интернет двама заместник-министри, шефа на АПИ, шефовете на „ Автомагистрали “, държавното сдружение, което строи на документи автомагистрала „ Хемус “. Всички те са свързани по избран метод посредством компании и посредством местоживеене с тази околност, по този начин да го нарека “, сподели Георгиев. По думите му строители са се оплакали от комисионите, които би трябвало да заплащат и са споделили, че са по-високи от тези по времето на.

Георгиев съобщи, че в случай че той и неговите сътрудници не са се отделили, Има Такъв Народ е щяло да направи коалиция с под прикритието на „ експертно държавно управление “ с поддръжката на, само че без „ Възраждане “, за което „ се изпуснала Ива Митева “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР