Д-р Хинова от хитовия медицински сериал „Откраднат живот“ предизвиква истински

...
Д-р Хинова от хитовия медицински сериал „Откраднат живот“ предизвиква истински
Коментари Харесай

Бунт в мрежата заради Деси Бакърджиева

Д-р Хинова от хитовия медицински сериал „ Откраднат живот “ провокира същински възторг във виртуалното пространство. Оказва се, че персоналните битки и желания на чаровната амбициозна доктор Лора Хинова, пресъздадени въздействащо от актрисата Деси Бакърджиева, са обичана тематика на стотици дами у нас. Потвърждението на това са няколко огромни форума в мрежата, в които мненията на млади майки по адрес на родната обществена система, предизвикани от ориста на младата докторка в сериала, писа „ Шоу “.

Една от чувствените тематики, които най-много будят реакциия, е обвързвана с майките, които хем би трябвало да бъдат до децата си в първите години след раждането им – като бъдат подтиквани финансово от страната, с цел да не се постанова да работят, хем да не загърбват до дъно работата и обществения си живот. Споменава се и мъчителният у нас въпрос за оскъдните детски надбавки, въобще за дефицитното откъм адекватност отношение към хората, които към този момент са или се приготвят занапред да станат родители.

Доскоро един от акцентите в „ Откраднат живот “ бе точно мощното предпочитание на доктор Хинова да има дете – което към днешна дата към този момент е реалност. В същото време в сюжетната линия понастоящем са освен любовните инциденти, само че и вътрешните битки и парадокси, в които изпада героинята на Деси в търсене на оптимална композиция в съчетанието сред персоналното и професионалното.

„ Майките също сме хора, това в тази страна постоянно се не помни! Това, че сме станали такива, не значи, че сме спрели да живеем “, прочувствено реагира една от форумките, която по-нататък предлага да се провежда митинг по тематиката. Темата за сурогатното майчинство, в резултат на което е и това на доктор Хинова, също бе разкостена. У нас то е неразрешено и се води даже закононарушение, от което може да се лиши даден човек от независимост от 1 до 6 години и санкция от 5000 лева до 15 000.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР