Д-р Грудев поднесе букет цветя и поздравителен адрес.Кметът на община

...
Д-р Грудев поднесе букет цветя и поздравителен адрес.Кметът на община
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград – на визита в болницата по повод Бабинден

Д-р Грудев сервира букет цветя и приветствен адрес.

Кметът на община Асеновград доктор Христо Грудев поздрави персонално лекарите и акушерите в Акушеро-гинекологичното поделение на болничното заведение в града. Повод за визитата е Денят на родилната помощ, прочут като Бабинден. Празникът се празнува всяка година на 21-ви януари. Още от през днешния ден медиците в МБАЛ – Асеновград започнаха да получават поздрави и да посрещат посетители.

Рано сутринта бе осъществен ритуалът по измиване на ръцете със сапун на началника на отделението доктор Богдан Червенков. Според обичая, най-младата акушерка полива пречистена вода, в която има стръкове здравец – символиката на чистотата, раждането на живот и новото начало.

Кметът доктор Грудев сервира букет цветя и приветствен адрес с вълнуващо обръщение:

„ Уважаеми лекари и акушери,

Поздравявам Ви най-сърдечно с Вашия професионален празник – Денят на родилната помощ, прочут в националната традиция като Бабинден. Изказвам самопризнание на труда Ви, на грижите за сполучливото реализиране на най-съкровения за всяко семейство момент – раждането на дете. Бъдете мощни и търпеливи, тъй като специалността, която сте избрали, изисква доста обич и себеотдаване. Наградата на Вашия труд намира израз в чакания първи детски рев и първата среща на майка и рожба. Благодаря на всеки един от Вас, че непрекъснато повишавате знанията си, че не жалите сили и давате всичко от себе си, с цел да помогнете в раждането на вярата, на бъдещето, на положителното! Нека бъдат леки и изпълнени с позитивни страсти работните Ви дни, дано старанията Ви бъдат високо оценени с почитание и любов, от страна на Вашите пациенти! В персонален проект Ви поисквам здраве, фамилно благополучие, благоденствие, доста морални и материални задоволения! Нека по този начин обичаният от всички нас Асеновград се изпълва с от ден на ден здрави деца, тъй като те са нашето бъдеще и най-голямата наслада за всеки родител! “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР