Д-р Фернандо Санча, опериращ в „Хил клиник”, световен експерт по

...
Д-р Фернандо Санча, опериращ в „Хил клиник”, световен експерт по
Коментари Харесай

Когато пациентите говорят, и Боговете мълчат

Д-р Фернандо Санча, опериращ в „ Хил клиник”, международен специалист по лазерна урология и интернационален учащ в техниките на Зеления лазер:

Г-н Шопов е един от пациентите на “Хил клиник”, подложил се на модерния и ефикасен способ за лекуване на аденом на простатата. В неговия случай, както и при доста други мъже, Зеленият лазер беше без конкуренция заради размерите на жлезата. Операцията беше осъществена от опитния екип на “Хил клиник” под мое управление. Манипулацията мина безпроблемно както при стотици други пациенти на клиниката. Методът е извънредно благонадежден, тестван в практиката и с отлични резултати, доказани изрично от Европейската и Американската урологични асоциации. В България Зелен лазер има единствено в “Хил клиник” и несъмнено екипът на болничното заведение може да се похвали със забележителен опит, какъвто на друго място в страната няма.

При доста огромни простати има единствено 2 благоприятни условия - отворена интервенция или Зелен лазер. Отворената хирургическа интервенция е тежка. Тя носи своите огромни опасности и нежелани затруднения. При нея пациентът изпитва физически дискомфорт, допустима е кръвозагуба, следоперативният интервал е дълъг и тежък. Най-неприятното е, че има сериозна заплаха от импотентност и инконтиненция (изпускане на урина).

Какви са опциите на Зеления лазер за безкръвна и безболезнена операция, четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР