Д-р Ернесто Маринели има над 15 години опит в областта

...
Д-р Ернесто Маринели има над 15 години опит в областта
Коментари Харесай

Лекторите на HR and Leadership Forum 2019: Д-р Ернесто Маринели

Д-р Ернесто Маринели има над 15 години опит в региона на човешките запаси. В момента той е старши вицепрезидент " Човешки запаси " за района EMEA и Голям Китай в SAP. Той се причислява към екипа на SAP през 2005 година, като от този момент до момента е заемал разнообразни позиции в организацията. Има магистърска степен по обща филология и докторска степен по немска филология от Университета на Вюрцбург, Германия.

Д-р Маринели ще е един от гост-лекторите на конференцията HR and Leadership Forum 2019, която " Капитал " провежда 31 октомври в Sofia Event Center. Заедно с шефа " Човешки запаси " за Централна и Източна Европа в SAP Сабрина Дик той ще приказва за положителните HR практики на SAP и по какъв начин фирмите могат да станат по-добри работодатели. HR and Leadership Forum 2019
Конференцията ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече информация за програмата и лекторите можете да видите на уеб страницата на събитието и във фейсбук. Възползвайте се от специфичното early bird понижение и заявете своя билет тук.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР