Д-р Емилова e специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология,

...
Д-р Емилова e специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология,
Коментари Харесай

Маргарита Бритен прекосява редовно океана заради д-р Емилова

 Д-р Емилова e експерт по вътрешни заболявания, кардиология и ревматология, създател на клиника, работеща по методите на природонаучната медицина. Д-р Емилова e експерт по вътрешни заболявания, кардиология и ревматология, създател на клиника, работеща по методите на природонаучната медицина.
Специално за “Труд ” доктор Людмила Емилова продължава своята поредност на дълголетието. Тя е доктор с три специалности – вътрешни заболявания, кардиология и ревматология и здравен мениджмънт. След като изпитва системата за лекуване с плодове, чай и мед върху себе си и съумява да се избави от доста тежки заболявания, взема решение, че ще се довери на природосъобразната медицина. Насърчава я създателката на метода Лидия Ковачева. През 1993 година доктор Емилова открива медицинския си център за безлекарствено лекуване, през който са минали над 45 000 пациенти от целия свят. Мнозина са се избавили от шаблонно дефинираните от формалната медицина като нелечими болести и като бонус са стопили килограми, освен това с дълготраен резултат. През 1997 година доктор Емилова става единственият български член на Лекарската асоциация към Обществото за натурална хигиена на Съединени американски щати.

Oт 20 години българката Маргарита живее в Едмънд, щата Оклахома. За удивителните резултати от плодове, чай и мед научила от другарка и незабавно решила да посети медицинския център. Имала към този момент планувана дата за интервенция поради два възела на щитовидната жлеза. При растеж 165 см имала моменти, когато кантарът заковавал на 89 кг. Обичайно Маргарита тежала 59 кг и този внезапен скок я потискал. От години страдала от продължителен колит, в по-късен стадий се открила и хеликобактерна зараза. Сънят й бил нарушен, равнищата на кръвното налягане „ играели “ и постоянно я изваждали от ритъма на всекидневието.

При проучванията в медицинския център на доктор Емилова се открили още омазняване на черния дроб, недостиг на витамин Д3 и стафилококова зараза в носната празнина. Години наред Маргарита приемала десетки лекарства, доста антибиотици, само че резултат върху заболяванията нямало. За това решила, че една по друга система, отвън коловоза на формалната медицина, може да е тъкмо нейния правилен път към здравето. Спомня си, че при първото идване при доктор Емилова я водела мощна религия във опцията да се избави от бремето на килограмите и стряскащите диагнози.

Първите 20 дни апетит направила през 2015 година След шестия ден на зареждането си отпътувала за Съединени американски щати, твърдо уверена, че споделя на центъра единствено сбогом, а не довиждане. И че през океана ще придвижи наученото от лекарката и нейния екип. А то, съгласно Маргарита, може да се дефинира единствено с една дума- злато. И не пести похвалите за организацията на работа, отношението към пациентите и невероятните резултати, реализирани с лекост. Определя доктор Емилова като безрезервен и филантроп експерт, на който е дала цялото си доверие.

Още при първата стратегия дамата почувствала усъвършенстване. Движела се с лекост, спяла по-спокойно, резултатите от проучванията посочили усъвършенстване. Две години преди да посети медицинския център, Маргарита минала към вегетарианско хранене. Но съгласно доктор Емилова, приемът на хапчета „ с шепи “ потискал силите на организма да отхвърли заболяванията. Медикаментите прибавяли нездравословна химия, вместо да оказват помощ. От 3 години Маргарита е веган. Не натрапва своя жанр нито на брачна половинка си, нито на сина и снахата. Но впечатлено от смяната й, фамилията на сина единствено решило преди две години да е на вегетарианска храна. Маргарита и брачният партньор й употребяват главно салати, бобови храни, булгур, плодове и зеленчуци, главно органик продукция.

Жената посещава постоянно медицинския център и е уверена, че единствено при основаните в него условия може да организира програмата с оптимален резултат. Участва във всички занимания за двигателна интензивност, само че най обичани са й китайската гимнастика и разходките за запознаване с лечебните свойства на диворастящите растения. Част от упражненията, които всяка заран доктор Емилова играе с пациентите, Маргарита почнала да прави със брачна половинка си и упоритите му ставни болки намалели сензитивно.

Вече четвърта година освен не взимам никакви медикаменти, само че даже не мога да погледна хапчета, споделя тя. При доктор Емилова церя и тялото, и душата си и мисля, че за всичко, което прави, заслужава да има доста по-добри условия.

При последния си престой в медицинския център (през април т. г.) Маргарита към този момент е свалила 30 кг, огромна част от тях мазнини, тежи 59 и наподобява съвършено. Възлите на щитовидната жлеза са с понижени размери, кръвното е нормализирано, черният дроб е в норма, сънят се е върнал.

Най-бавно отстъпва хеликобактерната зараза, за която доктор Емилова е предложила банкет на ПроВиотик- относително нова родна продукция, в която пробиотичните субстанции са добити от кокиче. Маргарита усетила бързо резултатите на убиващата патогените биологично дейна терапия и ще продължи с нея до цялостно отзвучаване на упоритото заболяване.

Зеленчуци на пара с киселец и чеснов сос
(2 порции)


 s-10-2 Продукти:
200 г броколи, 200 г сладки картофи, 100 г моркови, 200 г картофи, 1 едра връзка киселец, чесън, червен пипер, риган, кимион, мащерка, щипка сол.

Приготовление:
Зеленчуците се нарязват, овалват в подправките и подреждат в тенджерка върху апарат за готвене на пара вид “Ветрило”. Предварително се прибавя задоволително вода на дъното. Сваряват се на пара за към 30 мин. След това се покриват с листата киселец и отново се захлупват, до момента в който листата се задушат и омекнат.

Рецептата е на Веселин Станков – консултант-сътрудник в медицинския център на доктор Емилова.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР