Д-р Емил Кабаиванов е издигнат за кмет на Община Карлово

...
Д-р Емил Кабаиванов е издигнат за кмет на Община Карлово
Коментари Харесай

Емил Кабаиванов е издигнат за кмет на Община Карлово от местната коалиция „Обединени за нашата община

Д-р Емил Кабаиванов е повдигнат за кмет на Община Карлово от локалната коалиция „ Обединени за нашата община “. Това оповестиха от обединението.

Местна коалиция „ Обединени за нашата община “ декларира своето присъединяване в тези избори, както направи това през 2011 и 2015 години.

"Реализирахме два сполучливи мандата, излъчвайки за кмет на община Карлово доктор Емил Кабаиванов и общински съветници, които получиха болшинство в Общинския съвет.

Местната коалиция „ Обединени за нашата община “ направи вероятното към този момент два мандата да сплоти общинските съветници, които поддържат концепциите, плановете и тяхната реализация от страна на кмета доктор Емил

Кабаиванов и неговия екип. Благодарение на това бяха осъществени доста планове, съдействали значително за смяна образа на Карлово и общината. Най-мащабните планове бяха:
- Градска пречиствателна станция за отпадни води;
- смяна на градската среда - нови улици, пешеходна зона, паркове, замяна на подземни връзки, улично осветление;
- просветителна инфраструктура: спортни и детски площадки, спортна зала и плувен басейн в учебни заведения и детски градини, нова детска градина;
- ремонт и поддръжка на публични здания - читалища, пенсионерски клубове, административни здания на кметства;
- нови здания за обществени услуги и реализация на дейностите в тях;
- пътят Карлово – с. Дъбене – с. Войнягово;
- облагородяване на централните градски елементи на обитаемоте места;
- саниране на 26 многофамилни жилищни здания в общината;
- замяна на водопроводи и надлежно – на 28 улични настилки в 9 обитаеми места.

През сегашния мандат подготвихме капиталови планове с съответни параметри и със строителни позволения ЗА ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА - за реконструиране на още улици, отделяне на нови зелени площи, създаване на още детски и спортни площадки, за саниране на още 126 многофамилни жилищни здания в общината, възобновяване на учебни заведения и детски градини; за реконструиране на общинския път Карлово – село Марино поле – село Ведраре; за възобновяване на площад „ 20-ти юли”, читалищната постройка и вилата на Евлогий Георгиев в Карлово; за компостиране на отпадъците и други
На основата на постигнатото до тук, ние - Обединени за нашата община считаме, че обединението ни е потвърдена формула за сполучливо ръководство на община Карлово.
Ние, Обединени за нашата община, заявяваме, че сме отворени и ще продължим да бъдем съединителен център за всички, които оферират действителни хрумвания за развиване на Карловската котловина. Отворени сме освен за парламентарни и извънпарламентарни обединения, с които водим политически диалози, а и за всички хора с дейна гражданска позиция.
Целта на Обединени за нашата община е да продължи възходящото развиване на района посредством сполучливо присъединяване в идните локални избори: реализиране на максимален брой общински съветници и кметове на обитаеми места. Това ще подсигурява продължение реализацията на започнатите планове за всяко обитаемо място.
Ние от Обединени за нашата община заявяваме своите планове да продължим да работим за запазване на естествените благосъстояния на нашия край, опазване на изконните български обичаи и голямото културно-историческо завещание, разширение на опциите за вложения и обезпечаване на първокласен живот за нас, децата и внуците ни.
Всичко това можем да реализираме, Обединени за нашата община, с отговорност, дейна гражданска позиция и ежедневна работа за жителите на общината ни.
Ние разгласяваме, че издигаме за кандидат-кмет на община Карлово доктор Емил Кабаиванов ", декларират от обединението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР