Д-р Доган казва: Ние трябва да сме поне една крачка

...
Д-р Доган казва: Ние трябва да сме поне една крачка
Коментари Харесай

Карадайъ към младите в ДПС: Длъжни сме да се развиваме изпреварващо

Д-р Доган споделя: Ние би трябвало да сме най-малко една крачка пред другите. 

Това напомни водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на среща с младежи от Движението.
 Младежи1
Ние наложително би трябвало да се развиваме изпреварващо. Само за момент, в случай че спрем да се развиваме изпреварващо, към този момент ще сме изостанали, предизвести Карадайъ. И зададе идната тематика, по която младежите да приказват – новите специалности на бъдещето.
 Младежи2
Роботите и изкуственият разсъдък ще заместят огромна част хората в областта на услугите. Нанотехнологиите не са абстракция. ИТ промишлеността влиза в нов стадий, по тази причина вие би трябвало да се развивате изпреварващо, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи. И продължи: „ Имаше едно потомство, на което споделяха: „ Учи, с цел да не работиш! “. След него пристигна друго, на което обясняваха: „ Само учи “. Вече идва новото потомство, което би трябвало да знае: „ Учи, с цел да работиш “. Вие би трябвало да знаете какво учите през днешния ден, с цел да може да намерите своята реализация на следващия ден. За да може да създадете своето работно място – вашето, на трима души, на 30, на 300. Вие би трябвало да сте бизнесът. Той гръбнакът на България. “.
 Младежи5
Искаме да спечелим изборите, с цел да сме във властта. Но за властта са ни нужни пълномощия и умения. Нужни са ни способени фрагменти, с цел да можем да се оправим, акцентира Мустафа Карадайъ.
 Младежи6
Целта не е някой да стане депутат или кмет, а да решаваме проблемите на хората, общностните проблеми. Когато имаме цели и стратегия, имаме потребност от народни представители, министри, кметове, които да вземат решение проблемите, изясни на младите Карадайъ.
 Младежи7
Ние от Движение за права и свободи вършим политика дружно с младежите, сподели водачът на Движението и уточни най-младите депутати Небие Кабак, и даде за образец и Анджей Джандев.
 Младежи9
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР