Д-р Димова, за която стана ясно, че е била под

...
Д-р Димова, за която стана ясно, че е била под
Коментари Харесай

Галина Лещарска: Пияната докторка ще бъде уволнена от ЦСМП-Враца

Д-р Димова, за която стана ясно, че е била под въздействието на алкохол по време на снощната тежка злополука край Враца, при която почина 3-годишно дете, ще бъде уволнена дисциплинарно. Това съобщи извънредно шефът на Центъра за незабавна здравна помощ в града доктор Галина Лещарска. Тя призна, че научила за тежкото нарушаване на служителката от уеб страницата на осведомителна организация BulNews. 
Припомняме, че тежкият пътен случай стана към 19 часа нощес. 



Минути откакто автомобилът „ Пежо “ се прекатурна по таван в дере на пътя сред Враца и Криводол, на мястото дойде кола за спешна помощ, която откара детето към болничното заведение. За злощастие обаче, 3-годишното момченце не съумя да се пребори за живота си. 



Още същата вечер станало ясно, че лекарката, която била в колата за спешна помощ, транспортираща детето, е използвала алкохол. Пробата с дрегер посочила централизация от 1.44 промила. 
Директорката на ЦСМП обаче не била известена за тежкото нарушаване на трудовото законодателство. Тя научила от своите чиновници, че доктор Димова не била тествана. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР