Д-р Даниел Съскинд е научен сътрудник по икономика в Balliol

...
Д-р Даниел Съскинд е научен сътрудник по икономика в Balliol
Коментари Харесай

Лекторите на HR and Leadership Forum 2019: Даниел Съскинд

Д-р Даниел Съскинд е теоретичен помощник по стопанска система в Balliol College, University of Oxford, където изследва въздействието на технологиите и в частност на изкуствения разсъдък върху пазара на труда. Преди да стартира изследователската си активност, Съскинд натрупа опит в " Даунинг стрийт " 10 като политически консултант и анализатор.

По-широката аудитория познава Съскинд е като съавтор на книгата The Future of the Professions, която той написа дружно с татко си Ричард Съскинд. В нея двамата преглеждат въздействието на технологиите върху пазара на труда и по какъв начин обществото ще се оправя с настъпващите софтуерни промени.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Съскинд ще е посетител преподавател на конференцията HR and Leadership Forum 2019, която " Капитал " провежда на 31 октомври в Sofia Event Center. Тема на неговата презентация е " Бъдещето на работата и специалностите ". HR and Leadership Forum 2019

Конференцията ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече информация за програмата и лекторите можете да видите на уеб страницата на събитието и във фейсбук. Вземете своя билет за събитието тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР