Д-р Берк Булут, специалист в областта на инвитро оплождането и

...
Д-р Берк Булут, специалист в областта на инвитро оплождането и
Коментари Харесай

Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми


Д-р Берк Булут , експерт в региона на инвитро оплождането и репродуктивната ендокринология, ще съветва гратис пациенти в София на 24 октомври. Д-р Булут работи в Отделението по акушерство и гинекология на високотехнологичната болница Liv Hospital в Истанбул. Той идва у нас по покана на Звезделина Лютфи, шеф на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, в границите на самодейността им да дават достъп на българските пациенти до най-съвременните способи в медицината, като си партнират с едни от най-хубавите лечебни заведения и експерти от целия свят във всяка здравна област.

Безплодие и шансове за зачеване

85% от двойките съумяват да реализират бременност в границите на първата година от вземането на решение за такава стъпка. Делът им доближава 93% на втората година. За останалата част се смята, че е налице проблем с фертилитета и се нуждаят от помощта на асистирани репродуктивни техники. Проблемът с безплодието визира 15-20% от популацията по света.

Най-важният фактор за успеваемостта на инвитро лекуването е възрастта на дамата и нейният яйчников запас. Броят и качеството на яйцеклетките понижава съществено при дамите над 38-годишна възраст, а над 40 шансът за бременност понижава до 30% даже и благодарение на инвитро оплождане.

Съвременни способи за висока успеваемост

Най-съвременните техники в областта на инвитро оплождането се ползват в Liv Hospital, за по-висока успеваемост и по-здраво потомство. В чудесно оборудваната, високотехнологична лаборатория се употребяват всички благоприятни условия на актуалната медицина. Извършват се генетични проучвания, в това число при двойки с повтарящи се несполучливи инвитро опити или спонтанни аборти. Научните проучвания демонстрират, че хромозомните аномалии се срещат доста по-често (50-60%) при ембрионите на двойки с преклонна възраст на майката, несполучливо завършили бременности и мощно изразен мъжки фактор за неплодородие.

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доктор Берк Булут на 24 октомври би трябвало да се запишат авансово на телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0879 977 401 или 0895 77 08 69 .

 

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР