Д-р Атанас Михайлов препоръчва това уникално природно чудо за здраво

...
Д-р Атанас Михайлов препоръчва това уникално природно чудо за здраво
Коментари Харесай

Билката, която струва само 1.50 лв., а помага за толкова много неща! Това е...

Д-р Атанас Михайлов предлага това неповторимо естествено знамение за крепко сърце и за болните от диабет!

Уважаваният от хиляди българи доктор Атанас Михайлов непрекъснато е бил от голяма изгода за здравето ни със своите скъпи естествени предписания и способи за лекуване.

Днес ще ви срещнем с едно от най-мощните естествени медикаменти, което може да си закупим от всяка билкова аптека на цена едвам от 1,50 лв.. Става дума за великото творение на природата – билката тученица, която много от нас до момента одобряваха за непотребен треволяк или бурен.

Според доктор Атанас Михайлов, а и съгласно редица проучвания обаче, тученицата е едно от чудесата за здравето ни.

С помощта на потреблението на прясна тученица под формата на салата, си набираме достатъчното количество потребни субстанции, които борят напълно неприятния холестерол и оказват помощ за подтикват производството на алените кръвни телца.

Те оказват помощ за кръвообращението и доставят тъканите и органите с повече О2.Тя работи неповторимо за крепко сърце, защото съдържа повече Омега-3 мастни киселини даже от рибеното масло – да, това е по този начин, колкото и да не ви се има вяра. Витамините А, С, В, както и съществуването на огромно количество фибри, магнезий, манган, желязо, мед, калий и калций.

Семената от тученица пък са идеални освен за крепко сърце и за предотвратяване от сърдечни заболявания, а и за болните от диабет вид 2. 

Достатъчно е да ги консумираме единствено 8 седмици, с цел да се почувства потвърдения резултат върху това съществено заболяване. „ Ако страдате от диабет вид 2, е изцяло задоволително да консумирате семена от тученица едвам два пъти на ден. Два пъти си взимате по 5 грама семенца и ги изяждате. Правете го осем седмици поред и ще видите, че ще изпитате освен голямо усъвършенстване на положението си, само че и най-много трайно “, поучава доктор Атанас Михайлов. Това е по този начин, защото тученицата е едно от най-силните естествени медикаменти за нормализиране и стабилизиране на кръвната захар в тялото. Освен посочените две изгоди, тя играе и основна роля за намаляване при диети, за лекуване на псориазис, за събаряне на високото кръвно и за филтриране на черния дроб написа doctorbg.net.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР