Д-р Апостол Георгиев е специалист гастроентеролог. Завършва медицина във Висшия

...
Д-р Апостол Георгиев е специалист гастроентеролог. Завършва медицина във Висшия
Коментари Харесай

Експерт посочи как да се предпазим от особено опасния хепатит Е!

Д-р Апостол Георгиев е експерт гастроентеролог. Завършва медицина във Висшия медицински институт “Ив. П. Павлов” в Пловдив през 1981 година През 1986 година придобива специализация по вътрешни заболявания във ВМИ-Пловдив.

През идващите години специализира гастроинтестинална ендоскопия и гастроентерология в Медицинска академия- София, интервенционална и доплер ехография в Университетска болница “Царица Йоанна” - София.

Професионалната му кариера стартира като ординатор в гастроентерологичното поделение към Окръжна болница- Сливен, по-късно е ординатор и старши ординатор в гастроентерологичното поделение в МБАЛ- “Пловдив”.

От 2004 до 2010 година е завеждащ на същото гастроентерологично поделение. От януари 2010 година до момента е завеждащ на гастроентерологично поделение във водеща частна болница в Пловдив.

- Д-р Георгиев, зачестили ли са случаите на хепатит Е през последните няколко години?
- Реално случаите на хепатит Е не са се нараснали просто в този момент разполагаме с по-добри диагностични способи и откриваме болестта по-успешно.

Преносим ли е Хепатит Е, по какъв начин се открива и по какъв начин да се предпазим от него четете в изявлението с доктор Георгиев на Zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР