Д-р Ангел Кунчев каза нещо престъпно спрямо болничната система -

...
Д-р Ангел Кунчев каза нещо престъпно спрямо болничната система -
Коментари Харесай

Петър Москов: Здравният министър не разбира на какви кънки го качва администрацията му

Д-р Ангел Кунчев сподели нещо незаконно по отношение на болничната система - че пет или шест лечебни заведения в София ще лекуват пациенти с COVID-19, тъй като той по този начин е решил. Това значи програмиран банкрут на тези лечебни заведения. Ще ги унищожим. Не сме чули реакция от Кирил Ананиев. Ако здравният министър не разбере на какви кънки го качва администрацията му, това е негов проблем. Това съобщи пред bTV някогашният здравен министър доктор Петър Москов.

Той похвали въвеждането на ограниченията, които са били взети за ограничение на епидемията, тъй като по думите му не е било нужно здравната система у нас да се сблъсква с това, с което са се сблъскали всички медици в чужбина.

България се оправи и не позволи всеобщо заразяване - това би трябвало изрично да се каже и за политическото управление за взетите ограничения за епидемията от ковид, както и за всеки от нас, който ги е спазвал. От тук нататък следват негативите. Това, което не се направи, беше да се дадат ясни вероятности и параметри - какво целим, какви са критериите нещо да влезе в действие или да отпадне. Продължаваме да не знаем какви цели следваме. Мерки падат, ограничения стават. Начина, по който падат ограниченията ще докара до цялостна неспособност нови ограничения да бъдат признати от обществото. Това е неприятният метод, по който страната менажира излизането ", съобщи Москов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР