Д-р Албена Гагова, която бе зверски нападната от баща на

...
Д-р Албена Гагова, която бе зверски нападната от баща на
Коментари Харесай

Д-р Гагова: По-добре съм, голям успех е да мога да дишам

Д-р Албена Гагова, която бе свиреп нападната от татко на новородено в болница " Шейново ",  вече се усеща по-добре и се възвръща от шока, породен и от разярения мъж. 

Това съобщи самата тя в студиото на бТВ тази заран: " Физически съм по-добре, огромен триумф за мен е да мога да вдишвам. Въздуха е прелестен, върнах си естествените човешки качества - да чувствам усет, да вдишвам и да дремя ". 

" Надявам се още веднъж да се върна на работа в " Шейново ", сподели тя за наслада на всичките и пациенти, които показаха поддръжката си за нея в последните дни.

Тя сподели, че е извънредно разчувствана от поддръжката на сътрудниците си от страната и болница " Шейново " и тази от страна на пациентите и. 

Въпреки това, тя към момента е мощно афектирана от случилото се и съобщи, че ще и би трябвало още време, с цел да се възвърне душевен от експанзията на младия татко Владимир Стоянов, който на първи юли я атакува след отвод да му даде плацентата на новороденото му, пращайки я в болница с комоцио, строшен нос и голям брой контузии в региона на лицето. 

" Не мога да си обясня по какъв начин деца протягат ръка на учители, на медици, това се корени в първите 7 години на възпитанието ни ", разяснява тя дейностите на мъжа, " не знам каква е повода за експанзията, не знам каква е тази обвързаност към тази плацента ".

Тя описа, че в деня на нападението е видяла за първи път своя нападател и сподели, че даже да го види отново, не би му споделила нищо:  " Нищо не желая да му споделям ".

" Психиката на този човек е доста надалеч от моята, не мога да си обясня какво е в главата му, защо му е трябвала тази плацента, евентуално за научните му опити, нямам визия ", съобщи тя след въпрос дали знае за какво бащата толкоз мощно е желал да вземе плацентата на детето си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР