Д-р Албърт Мехрейбиан е световен експерт в областта на пространствената

...
Д-р Албърт Мехрейбиан е световен експерт в областта на пространствената
Коментари Харесай

Световен експерт със съвети как да ви забележат

Д-р Албърт Мехрейбиан е международен специалист в региона на пространствената логика на психиката. Той дава някои препоръки по какъв начин да привлечете внимание и да ви виждат, в случай че това е задачата ви.

1.Стойте в центъра на стаята, в случай че желаете да бъдете видяни. Бъдете изправени или леко движещи се.

2.Ако сте в бар или нощен клуб, най-хубавото място е да стоите в един от ъглите на бара. Така освен ще се срещнете с повече хора, само че и барманите/ките също се завъртат към ъглите съгласно психолога.

3.Най-лошо е да висите до стената или да стоите на маса. Да пристигна някой и да ви попита дали може да седне при вас се случва единствено във филмите.

4.Какъв цвят би трябвало да носите, с цел да принудите противоположния пол да ви приближи?

Жените се притеглят към мъже, носещи синьо. Те са постоянни, предани, непрекъснати и постоянно са „ на място “. Синият мъж е приказен претендент за дълготрайна връзка, на който може да се разчита.

Жените би трябвало да носят розово-прасковено, с цел да станат най-привлекателни и налични. Този цвят придава лека накърнимост и докарва в мъжете „ нещо защитно “.

Внимателно да се носи аленото – цвета на секса и мощта. Мъже, които не понасят мощни дами, ще заобикалят дами облечени в алено, бургундско или сливово.

Червеното прибавя детайл на възбуденост и притегля два вида мъже – заинтересувани от секс и привлечени от мощни дами. Добре е да се заобикаля жълто-зелено, което отблъсква и двата пола.

5.Усмивката е международен сигнал за другарство. „ Аз ще си изкарам добре и съм щастлив/а да заставам тук. “

6.Изкушаване посредством мирис:

Парфюм с мирис на канела и ванилия, се асоциира с обич. Канелата е афродизиак. Носенето на канело-ванилови аромати усилва наличието на феромонови съставки и трагично повишава привличането.

Жените съгласно едно проучване мощно се притеглят от типично женски аромати. Затова изнамерете някое флаконче с жожоба, люляк или някой различен типично дамски привкус и дискретно го използвайте в комбиниране с преобладаващо мъжкия ви парфюм. Някои настояват, че резултатът бил обаятелен върху нежната половина на човечеството.

Изследванията демонстрират също, че дамите са привлечени от мирис на женско биле.

Излейте няколко капки Jägermeister върху ризата си. Вероятно ще го намерите в някой бар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР