Д опусналите нарушения служители в структурите на Министерството на вътрешните

...
Д опусналите нарушения служители в структурите на Министерството на вътрешните
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Служителите, допуснали нарушения в МВР, ще бъдат поканени да напуснат

Д опусналите нарушавания чиновници в структурите на Министерството на вътрешните работи ще бъдат поканени да изоставен. Това разгласи служебният вътрешен министър Бойко Рашков на брифинг в Пловдив.

"Ежедневно работим по кадрови въпроси. Мога да ви кажа, че от през днешния ден Софийската градска дирекция има нов началник. Не мога да приема, че началник, който е гледал умерено по какъв начин пребиват младежи, протестиращи в центъра на София и то под прозорците на Министерския съвет, можем да останем равнодушни. Трябва да изкореним това. Надявам се, че стилът на работа на тези чиновници би трябвало да се промени. В закона ясно е написано какви са пълномощията. Но в него не написа, че би трябвало да се пребиват деца. Докато съм министър – ще бъда праволинеен. От през днешния ден има намалени шефове на регионални дирекции и в страната ", сподели още Рашков.

По мотив началниците на службите за сигурност, които са в неплатен отпуск, Рашков уточни, че съгласно него не е редно ръководителите на значими ведомства в страната да си вземат отмора.

"Премиерът ги предложения на среща, само че те изпратиха свои заместници. Поканата се повтори, не мога да кажа по кое време ще се случи срещата, след което ще се вземат законови ограничения против високопоставени длъжностни лица, които са се отклонили от служебните си места и изчакват, надявайки се, че няма да бъдат освободени от служба ", безапелационен бе министърът.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
2 коментара Блондинка към русокоска: - Знаеш ли, че с цел да се оплете един пуловер, трябват три овце! - Какви ги приказваш! Аз дори не знаех, че… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМомичето е на възраст 24-25 годиниИсковите молби се внасят в съдилища в София, Варна, Бургас и ГабровоТози път измененията са най-вече скрити за потребителитеПонякога е мъчно да разбираем на детето по какъв начин устройството, от което до неотдавна сме го „ пазили “ и е било измежду неразрешените удоволствия, в този момент би трябвало да му бъде ежедневиеАко има опашка за имунизиране, хората над шестдесетгодишна възраст ще минават с преимущество " Тръмп организейшън " към този момент не е открита за коментар50-годишният супермодел заяви новината в обществените мрежиВтората полуфинална вечер е в четвъртък, а финалът - в съботаТеатър " Кредо " потегля на юбилейно турне със спектакъла " Дневникът на един вманиачен " Гечев: Може би, би трябвало да пострада някое дете, с цел да се задействат най-сетне от полициятаСлед имунизация или прекаран Ковид-19 мнозина желаят да знаят дали към този момент са неуязвими за вируса. В това отношение изясненост могат да внесат тестванията за антитела. Ето какво би трябвало да знаете за тях:Започва регистрацията на партии и обединения за присъединяване във вотаСамо двама зрелостници с COVID-19 не се явиха на изпитаТази прогноза е на Bloomberg, само че явно нещо се е трансформирало, защото предходната им прогноза бе за паритет в цените още през 2023 г.Атмосферното налягане ще се намалява и ще бъде по-ниско от междинното за месецаЗа последното денонощие има 26 071 сложени ваксиниОт мрежата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР