Д обрият външен вид и в частност хубавата коса не

...
Д обрият външен вид и в частност хубавата коса не
Коментари Харесай

Хубавата коса не е само за жени

Д обрият външен тип и в частност хубавата коса не би трябвало да са запазена марка единствено за дамите. Мъжете също заслужават да бъдат „ най-хубавата версия на себе си “ и това наложително минава и през косата.

Една бърза инспекция на резултатите в Google на тематика „ съвременни мъжки прически “ демонстрира, че „ първи номер “ не попада в този лист. Какво обаче стопира българските мъже да опитват повече с метода, по който наподобява косата им?

Истината е, че грижата за косата при мъжете постоянно остава на назад във времето. Едва когато стартира да понижава, те си дават сметка, че евентуално е трябвало да са по-грижовни към себе си.

Ето какво би трябвало да знаете за косата и нейното здраве, с цел да ѝ се радвате по-дълго. А и да експериментирате с всичко тези хубави прически, за които стана дума нагоре.
 Специални артикули грижа за косата при мъжете
На рафтовете с мъжка козметика постоянно могат да се видят артикули „ 7-в-1 “, които са подобаващи за измиване на косата, тялото, брадата и за унищожаване на наслойка от джантите на автомобила. Макар да имат известни измиващи качества, такива артикули надали са най-хубавият вид за косата ви. Тя има потребност от нежно измиване и дейна грижа, ориентирана към стимулиране растежа на косата и възстановяване структурата на самия косъм.

Един подобен шампоан, който в действителност ще се погрижи за хубостта, здравината и издръжливостта на косата ви е подтикващ шампоан Revalid от т.нар лилава серия на марката.

Той съдържа Redensyl® - новаторска съставна част, потвърдена че възвръща клетките във фоликулите, виновни за растежа на косата. Тя се състои от две патентовани молекули - DHQG, получени от дестилат от лиственицата и EGCG2, открити в листата на зеления чай - комбинирани с цинк, аминокиселини и глицин.

Формулата е обогатена и с дестилат от пелин от Швейцарските Алпи, и пантенол осигуряващи нежно разчистване, хидратация на скалпа и укрепване структурата на косъма.
 Предпазване и лекуване на косата
Най-големият зложелател на мъжката коса – оплешивяването, постоянно е генетично обусловено. Това обаче не е равнозначно на присъда без право на подмяна. Ако се грижите добре за косата, тя ще ви се отплати, като остане по-дълго с вас.

Добро оръжие против косопад е серумът за възобновяване растежа на косата. Той също съдържа новаторската съставна част Redensyl®, както в стимулиращия шампоан, само че в пъти по-силна централизация. Употребата му възвръща растежа на косата, понижава загубата ѝ и усилва плътността на косъма с 8%. Това е еднакво на до 28 000 нови косъма след 3 месеца ежедневна приложимост.

Екстрактът от пелин (Artemisia), придобит от Швейцарските Алпи е източник на етерични масла с антиоксидантни свойства, допълващи резултата на Redensyl. Аминокиселините и пантенолът хидратират косата и сухия скалп, и подтикват обновяването на кожните кафези

Нанася се непосредствено върху засегнатите области на скалпа с масажни придвижвания. Не се изплаква, оставяте да попие в скалпа и да стартира да работи. Препоръчително е единствено да не посещавате сауна или басейн в същия ден, с цел да не се понижи успеваемостта му.
 d Предпазване на косата и лекуване на косопад. Да одобряваме ли капсули за коса
Косата пораства от корените и също както растенията, има потребност от вътрешно поддържане, освен от външна поддръжка.

За оптимални резултати, за красива и гъста коса, към шампоана и серума е хубаво да се добави и грижа от вътрешната страна - банкет на капсули, изключително когато става дума за диагностициран косопад. Така се подкрепя растежа на косата и се възвръща еластичността ѝ, посредством снабдяване на съществени хранителни субстанции от вътрешната страна.

Приемът на капсули в тези случаи може да подкрепи естествените възстановителни процеси на тялото и да подкрепи възвръщането на здрава коса от вътрешната страна. Подобрената формула на се състои от витамини B1, B6, D3, минерали като цинк, мед, желязо и растителни екстракти.

Формулата съдържа биотин, който способства за поддържането на здрава и красива коса. Разработен в Швейцария, подтиква образуването на кератин, който е основен биологичен конструктивен детайл на косата.
 За него и за нея
Продуктите грижа за косата са подобаващи както за мъже, по този начин и за дами. Затова не се сърдете, в случай че забележите, че шампоанът ви понижава много по-бързо от предстоящото. Явно сте впечатлили половинката си с положителния избор на козметика и тя също желае да се радва на здрава и блестяща коса с Revalid®.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> Не пропускай
Създадено за Revalid
Двама приятеля си приказват: - Жена ми страда от алкохолизъм. - Че тя пие ли? - Не. Аз пия. А тя страда... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте какво още сподели определеният за народен представител от гражданската квота на " Демократична България " Мартин ДимитровСъщевременно се е присмял на някогашния основен медицински консултант доктор Антъни Фаучи„ При тези темпове на имунизация не можем да изградим групов имунитет ”, безапелационен е експертътКакво описаха съседите на мъжаВижте по какъв начин ще се реализира движениетоКоментар на концесионера на плажа Иван АлексиевЕто къде реализираха товаЗаподозреният възнамерявал офанзива против дейта център на AmazonВижте данните за последното денонощиеТя бе номинирана за поддържащата си роля в " Борат 2 " „ Истината за българския спорт “ прикова вниманието на феновете в неделната вечерТялото на хищника било обещано в месокомбинат за транжиранеЩе има и условия за градушкиСтроителният отрасъл се притеснява от отлив на купувачиСнимки и видеоклипове разбуниха духовете в обществените мрежи " Проблемът в тази спекулация не е Европа, а Турция " От мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР