Д еца са в болница след хранително отравяне във влак

...
Д еца са в болница след хранително отравяне във влак
Коментари Харесай

Деца са в болница след хранително отравяне във влак в Русия

Д еца са в болница след хранително отравяне във трен в Русия.

87 деца са приети в болница в лечебни заведения в Краснодарския край, откакто са пътували във трен по маршрута Мурманск-Адлер (на Черно море). Те се намират в леко или умерено тежко положение, предава

"Кубанските лечебни заведения лекуват 87 деца, отровили се във влака Мурманск-Адлер. Към 8 август в Централната окръжна болница № 1 в Туапсе има 67 малолетни с чревна зараза и още 20 в други лечебни заведения. Лекарите правят оценка положението на децата като леко и умерено тежко, “ се споделя в известие на здравните управляващи.

Във влака са пътували общо 246 деца и 24 придружители.

7 августа с поезда Мурманск - Адлер с признаками кишечной инфекции госпитализировали 19 детей. 8 августа число госпитализированных увеличилось до 87. Собрали все, что известно о обстановки:
— ТАСС (@tass_agency)
По-рано 19 деца и двама съпътстващи ги, пътуващи от Карелия във влака Мурманск-Адлер, са били приети в болница с признаци на чревна зараза в лечебни заведения в Краснодарския край. Съобщава се, че децата са вечеряли във вагон-ресторанта.

Един от четиримата чиновници на във вагона е бил отхвърлен от работа, откакто отхвърли да се яви на проби, а още трима са били изследвани. Взети са и проби от храна, питейна вода, артикули и дезинфектанти. По-късно стана известно, че броят на приетите в болница деца се е нараснал до 56. Следственият комитет образува дело, прокуратурата води следствие.

Министерството на здравеопазването на Краснодарския край по-рано заяви, че децата са пътували в две проведени групи. След като тези, които имат признаци на отравяне са били свалени от влака, останалите са траяли пътя си към Адлер.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Възрастна дама желае да паркира някъде в Лондон. Намества се сред колите и блъска предната кола. След това блъска и задната. Към нея постепенно се… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНавремето на лов за кафяви мечки в Румъния са ходили Чаушеску и Тодор Живков, през днешния ден те са на мушката на австрийски принцовеПредложеният за министър на финансите разяснява думите на Татяна ДончеваЕдин човек е умрял, 17 са излекувани. 3 278 ваксини са били сложени за последните 24 часаПрез идващите дни ще голям брой красиви нощни гледкиТова написа водачът на " Българска социалистическа партия за България " във ФейсбукТой умря ненадейно на 61-годишна възраст на 6 августТой влезе в неприсъствен спор за това дали е задоволително дипломиран за позициятаВсичко стартира с кутия с бонбони " Кот д`Ор " Огънят горящ от небрежна игра с кибритОчаквам Народното събрание да гласоподава държавното управление в сряда, уточни тяБългарката не съумя да донесе нов орден от Токио 2020Пламъците са обхванали към 100 декара борова гора към село МихилциЯнев разяснява, че е подготвен да продължи мандата си като длъжностен министър-председател, само че позволи и опция служебното държавно управление да стане редовноТя записа едно от най-хубавите класирания за България в самостоятелната конкуренция на шампионат по художествена гимнастика на олимпиада " Щастлива съм и съм горда, че тази купа е за България. Цял свят стана и слуша българския химн. Няма нищо по-хубаво от това ", съобщи олимпийската шампионка Стойка КръстеваНова паника в пандемията: Ламбда разновидността, тръгнала от Южна Америка, се популяризира все по-бързо. По-опасна ли е тя и пазят ли имунизациите от този вид на ковид? Ново проучване хвърля светлинаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР