Cypress Hill идват за концерт в София на 24 юни

...
Cypress Hill идват за концерт в София на 24 юни
Коментари Харесай

Великите Cypress Hill с концерт в София на 24 юни

Cypress Hill идват за концерт в София на 24 юни 2019г. Да! Кажете на всички ваши другари, с цел да тръгне новината и по този начин „ от уста на уста” да не остане никой, който да не е схванал. Cypress Hill идват тъкмо от това време, в което нямаше есемеси, инстаграми, месинджъри и сходни. Достатъчно беше един човек да каже на различен, той на трети, оня пък на пети и по този начин да се стигне до препълнените зали и платинени албуми. И както гъст пушек в затворено помещение изпълва всеки ъгъл, по този начин и Cypress Hill стигат до всички точки на планетата Земя.
Билетите ще са на цени от 65лв, 72лв, 82лв и VIP билети за централната ложа на залата, с обособен и самостаятелн вход на цени от 102лв. Може да ги закупите онлайн, на каса от магазин На мрачно в София нa ул. Иван Вазов 13 и по пощальон за цяла Българя с натрапен платеж на телефон + 359 886 126 995
Легендарните американци Cypress Hill не звучат като никоя друга група. Те заемат свое лично място в света на музиката. Парчета като „ Insane in the Brain “, „ I Wanna Get High “, „ Tequila Sunrise “, „ How I Could Just Kill a Man “, „ I`m Not Goin `Like That “, „ Throw Your Set in the Air “, „ Dr. Greenthumb “, са добър образец за това.
Cypress Hill са новатори в музиката. Те са едни от тези революционери, които самоуверено биха смесили хип-хоп с рок. Никак не е инцидентно, че Cypress Hills са част от саундтрака към „ Judgment Night “ (1993г.), който по това време се изтъркваше от въртене на аудио касета у нас и на хип-хоп, и на хардкор, и на метъл купони. В „ Judgment Night “ Ice-T среща Slayer, House of Pain - Helmet, а нашите герои Cypress Hill сполучливо се сътрудничат и със Sonic Youth, и с Pearl Jam.

Но това знамение не е като това за три дни. То и до през днешния ден освен, че не е отшумяло, само че 25 години по-късно е ясно, че няма и да бъде забравено. През 2016-та „ B-Real “ образува рап-рок групата Prophets of Rage с членове на Rage Against the Machine / Audioslave и Public Enemy. А година по-късно, Senen „ Sen Dog “ Reyes събiра чистокръвна хип-хоп-метъл бандата Powerflo, в чиито състав влизат някогашният басист на Fear Factory Christian Wolde Olbers, Billy Graziadei от Biohazard, някогашният Downset. Rogelio „ Roy “ Lozano и Fernando Schaefer от бразилската хардкор-пънк група Worst. Затова няма да е пресилено да се каже, че Cypress Hills имат почитатели освен в свои води – в хип-хопа, само че и в рок и метъл средите. Също както Body Count и House Of Pain – обединения, които пишат история при започване на 90-те, дружно със Cypress Hill.
Дебютният едноименен албум на Cypress Hill е публикуван на 13 август 1991г. и доближава двоен платинен статус в Съединени американски щати с продажби над 2 милиона копия. „ Black Sunday” излиза две години по-късно и придобива троен платитен статут като бележи над 3,4 милиона продажби. През 1995-та излиза „ Cypress Hill III: Temples of Boom”, „ Cypress Hill IV” през 1998г., „ Skull & Bones” през 2000г, след това идват „ Stoned Raiders” (2001г.), „ Till Death Do Us Part” (2004г.) и „ Rise Up” (2010г.). Следва мъртвило, само че през 2018-та групата се завръща шумно и триумфално с албума „ Elephants on Acid”.

През годините те продават над 20 милиона копия по цялостен свят; свирят в претъпкани зали и по стадиони; номинирани са за премиите „ Грами” три следващи пъти. През 2019г. даже получават и своя златна звезда на холивудската Алея на славата. Записвали са тракове с доста други известни актьори като Sick Jacken, Snoop Dog, Eminem, Dr. Dre, Smif n Wessun, Method Man & Redman, Damian Marley, The Fugees и други великани oт международната музикална сцена.
Билети на цени от 65лв, 72лв, 82лв и VIP билети за централната ложа на залата, с обособен и самостаятелн вход на цени от 102лв.
Подробности за събитието следете тук: https://www.facebook.com/events/2103042626456550/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР