Crystal Dynamics разкриха нови подробности за следващото приключение на Лара

...
Crystal Dynamics разкриха нови подробности за следващото приключение на Лара
Коментари Харесай

Shadow of the Tomb Raider ще е най-трудната игра от сериите

Crystal Dynamics разкриха нови детайлности за идващото премеждие на Лара Крофт.
Анонсът на Shadow of the Tomb Raider зарадва всеки един почитател на известните серии. Макар и септември, когато ще излезе играта, да е надалеч, то разбираме от ден на ден детайлности за нея. Така да вземем за пример, при започване на предишния месец, въпреки и импровизирано, разбрахме, че Shadow of the Tomb Raider ще е с прилична дълготрайност – към 15 часа за основната акция и незнайно какъв брой за страничните куестове.

Друг слух, който се завъртя в общественото пространство беше за компликацията на играта, съгласно които тя ще е доста по-трудна от миналата. Не просто по-трудна от Rise of the Tomb Raider, Shadow of the Tomb Raider ще е най-трудната игра от сериите. Това беше доказано персонално от Даниел Чаер-Бисон, игрови шеф на заглавието.

„Това ще е, бих споделил, най-трудният Tomb Raider от всички други игри. И това е значимо, тъй като ние ще забележим една надалеч по-опитна Лара. Това ще е нещо доста по-голямо, доста по-трудно и онази гробница, която представихме, съставлява първата мистерия в играта и тя е в действителност доста трудна“, изяснява той за най-новия брой на The EDGE.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР