Creepy Jar представиха своята първа игра – Green Hell –

...
Creepy Jar представиха своята първа игра – Green Hell –
Коментари Харесай

Бивши разработчици на Dying Light представиха своята първа игра

Creepy Jar показаха своята първа игра – Green Hell – сървайвъл хорър с вероятност от първо лице, което ще ви води на отдалече остров, където ще би трябвало да оцелеете, употребявайки своята съобразителност и инстинкти за оцеляване.
Това, което е нужно да се означи за Creepy Jar е това, че студиото е формирано главно от хора, работили в Techland и имащи зад тила си планове, като Dying Light, Dead Island и Nail’d.

Вие бивате зарязан на уединен остров, намиращ се в амазонските дъждовни гори, където би трябвало бързо да се аклиматизирате към враждебния климат, флора и фауна. Заедно с това ще се сблъскате с локалното население и ще би трябвало да решите бързо, дали този против вас е зложелател или другар. Особено внимание е обърнато на реализма на процеса по оцеляване, като джунглата реагира по натурален и органически метод, а вие ще би трябвало да се пазите от паразити и инфекции.

Играта влиза в Steam Early Access на 29.08, като препоръчаната версия тук ще включва половината от картата, петима врагове, съществени механики, като тази по излекуване, както и озвученото управление на историята.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР