Credissimo спечели два приза на годишните бизнес награди на списание

...
Credissimo спечели два приза на годишните бизнес награди на списание
Коментари Харесай

Credissimo с две награди от Forbes Business Awards 2017


Credissimo завоюва два наградата на годишните бизнес награди на списание Forbes, като водачът в онлайн кредитирането получи оценки за „ Иновации във финансовия бранш ” и „ Качество на услугите “. Наградите са още едно удостоверение за високата задоволеност на потребителите на компанията и цялостния й принос в развиването на българската ФинТек промишленост.

„ Наградите Forbes Business Awards 2017 са висока и заслужена оценка за ежедневните достижения на целия ни екип. Спечелените оценки потвърждават, че положените от нас старания през годините за даване на все по-удобни и изпреварващи потребителските стремежи услуги, са били в вярната посока и даже са надскочили техните упования. Благодарим още един път на журито и уредниците, пожелавайки си още по-големи триумфи в бъдеще", съобщи Сокол Янков, изпълнителен шеф на компанията.

Credissimo съумя да впечатли журито с многочислените нововъведения, които даде на своите клиенти през миналата година. Новаторските решения, високата потребителска задоволеност и нападателната агресия на компанията за [url=http://credissimo.bg/]онлайн кредити[/url], са единствено част от аргументите за получените оценки на Forbes Business Awards 2017. През последните години, екипът на компанията работи по въвеждането на софтуерни функционалности, които все още към момента нямат аналог – първият в света чатбот за заявяване на онлайн заем, погасяване на вноски с криптовалута и многочислени автоматизаци, които в допълнение усъвършенстват потребителското прекарване. Благодарение на своите достижения, в границите на една година, Credissimo съумя да се трансформира във водеща компания в още две европейски страни, като за 2018 година ФинТек групата възнамерява да започва активност на още три пазара.

Бизнес премиите на Forbes България са годишен конкурс, чиято цел е да насърчи положителните бизнес практики и сполучливите хора, както и да отличи новаторството и предприемаческия дух в България. Кандидатурите се правят оценка по методология на Forbes, която подсигурява коректността на крайния резултат. 10-членното жури, формирано от представители на бизнеса, избира по 5 финалисти измежду 100 участници, номинирани в 8 категории. Официалната гала тази година се състоя на 13 декември 2017 година в столичния хотел Маринела, като Credissimo беше единствената небанкова финансова институция, отличена като финалист и победител измежду фирмите, които тази година попадат в класацията. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР