Credissimo е една от водещите и най-бързо развиващите се европейски

...
Credissimo е една от водещите и най-бързо развиващите се европейски
Коментари Харесай

Първи безлихвен заем на вноски от Credissimo в три лесни стъпки

Credissimo е една от водещите и най-бързо разрастващите се европейски FinTech структури в небанковия финансов бранш. Компанията е водач на пазара за онлайн заеми в България и непрекъснато постанова нови решения, посредством които дава на клиентите си опция за краткосрочно финансиране, като се стреми непрестанно да създава и внедрява новаторски услуги, съответни на бързо развиващия се цифров свят.

Ако в никакъв случай не си употребявал услугите на Credissimo, в този момент е точният миг да им се довериш и да станеш техен клиент!

Само до 16.02.2020г. можеш да се възползваш от специфичната промоция за нови клиенти и да вземеш своя първи заем Credissimo плюс до 1 100 лв. с интервал на погасяване 3 месеца с 0% рента. Промоцията важи за клиенти, за които това е първи заем от Credissimo и единствено за интервала от 16.01.2020г. до 16.02.2020г.

Заяви своя първи безлихвен заем на вноски единствено в 3 лесни стъпки:
Попълни късата онлайн форма на https://credissimo.bg/ или влез в потребителския си профил и избери заем Credissimo плюс за сума от 200 лв. до 1 100 лв. със период на погасяване от 3 месеца; Получи мигновено одобрение*; Вземи мечтаната сума на каса на EasyPay или по банкова сметка.
За по-големи суми, за по-дълъг период за погасяване или в случай че към този момент имаш усвоен заем от Credissimo, можеш да се възползваш от други отстъпки за бързи заеми . Разбери повече на 0700 12 0 12 или *5555 или на https://credissimo.bg/ .

При потребност от подпомагане, не се колебай да потърсиш специалистите на Credissimo, които са постоянно отсреща да отговорят на всичките ти въпроси!

Условията на промоцията важат за лица, които не са сключвали и усвоили заем по контракт за потребителски заем с Credissimo и се ползват за първи заем от кредитния артикул Credissimo плюс за суми до 1100 лв. с определен интервал на погасяване 3 вноски, при закрепена рента от 0% и ГПР 0%.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР