[CreDirect] От началото на 2019 година, марката за бързи онлайн

...
[CreDirect] От началото на 2019 година, марката за бързи онлайн
Коментари Харесай

CreDirect с хиляди нови клиенти от началото на годината

[CreDirect] От началото на 2019 година, марката за бързи онлайн заеми, CreDirect обслужва повече от 35 000 клиенти. Благодарение на предлаганите, мощно конкурентни услуги, марката съумява да завоюва доверието на сериозен брой нови консуматори в бранша на небанковите финансови институции.

През актуалната година марката ще работи върху поставените цели, а точно да затвърждава и умножава позитивните резултати. Ръководството се ангажира да реализира още по-голяма успеваемост в рационализиране на процесите за онлайн кредитиране и да продължава да предлага " Пари когато и да е " на всички свои клиенти – нови и сегашни.

Да подсигурява удовлетворението им, е приоритет за марката, който създава артикули, съгласно самостоятелните потребности на всеки. Доверието на потребителите нараства и проучванията на CreDirect от месец май, го потвърждават – 85% от клиентите удостоверяват, че биха употребили услугите на марката още веднъж. Като основа в бизнес философията на CreDirect стои стремежът да познава, почита и схваща клиентите си и, точно, това е повода, марката да проучва, ежемесечно, тяхното държание. Съставяйки профил на аудиторията си, за да продължи сполучливото развиването на своя бизнес, марката доближава до открития, любопитни за бранша на бързите онлайн заеми, като цяло.

Резултатите от последния разбор на потребителския профил сочат, че желаните онлайн артикули са " Кредит до заплата " и " Потребителски заем на вноски ", а най-желаните суми варират сред 200 и 1200 лв.. Като съществена причина за взимане на заем, потребителите показват " битови потребности ", " ремонтни действия " или " покриване на различен заем ". Сред употребилите услугите на марката, доминират работещите на трудов контракт, а една трета от тях са с висше обучение. Близо 50% от клиентите на CreDirect са на възраст сред 25 и 35 години, а съотношението мъже – дами е изравнено.

Успешната реализация на CreDirect се дължи на положените старания за опознаване на потребителите в бранша. Прогресът на марката е забележим на високо конкурентния пазар за бързи заеми, само че професионалният екип не стопира да завишава условията към своето показване. Упоритост, бистрота, амбициозни цели и извънредно високи стандарти се крият зад триумфа на марката.

" Да подобряваме качеството на живот на хората и да способстваме за по-спокойно настояще " - това е съществена цел за марката, която продължава да инициира усъвършенствания в процесите за онлайн кредитиране и да усъвършенства своето продуктово портфолио на www.credirect.bg.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР