Creality 3D Ender-3X е ценово-достъпен 3D принтер с широко приложение Несъмнено

...
Creality 3D Ender-3X е ценово-достъпен 3D принтер с широко приложение
Несъмнено
Коментари Харесай

Creality 3D Ender-3X – достъпен 3D принтер за дома и офиса


Creality 3D Ender-3X е ценово-достъпен 3D принтер с необятно приложение

Несъмнено 3D печатът е една от „ горещите ” технологии в последните години с приложение както вкъщи, по този начин и в офиса, а също за индустриални цели – за прототипиране и произвеждане. Тези устройства към този момент са задоволително евтини и функционални, с цел да посрещнат възходящото потребителско търсене.

Ако имате хрумвания и знания в 3D дизайна, можете да ги материализирате с устройство като. Този 3D принтер, предлаган в онлайн магазина Cafago за по-малко от 160 $, ще ви „ развърже ръцете ” да създавате всичко, което си представяте. Освен това е налично за евакуиране обилие от гратис наличие, с което ще можете да отпечатате на принтера мечтаните неща – аксесоари, играчки, декоративни предмети и други

Ender-3X отпечатва предмети с единна конструкция и размери 220х220х250 мм

Creality навлезе на пазара за 3D принтери с извънредно сполучливия модел CR20, а гамата Ender 3 удостовери репутацията на този производител. Разглежданият модел Creality3D Ender-3X се явява усъвършенствана версия на придобилия необятна известност Creality3D Ender 3. Това е устройство с всички отличителни характерности на Ender 3, само че с модернизиран дизайн, който обезпечава по-голяма издръжливост и непоклатимост на принтера и по този начин усъвършенства цялостния развой и качеството на щемпел.

е оборудван с легло 44,00х41,00х46,50 см, което се нагрява до 110ºC единствено за към 5 минути. Линейната направляваща система V-слот предлага по-голяма неотстъпчивост, понижава триенето и обезпечава по-добра непоклатимост на принтера, а също по този начин оказва помощ за понижаване на общото равнище на звук. Екструдерът, версия MK-10, е още едно от подобренията, заменяйки досегашния MK-8, като доста понижава риска от задръстване и неприятно екструдиране.

Разнообразие от предмети, отпечатани с 3D принтера Ender-3X

Ender-3X е много акуратен принтер – производителят дава акуратност на щемпел от ±0,1 мм. Устройството може да отпечатва относително огромни предмети с единна конструкция и размери 220х220х250 мм. Принтерът е съчетаем с разнообразни 1,75-мм влакна за щемпел като PLA, ABS, TPU и други, което допуска необятно приложение – за дизайн на артикули, моделиране на играчки, архитектурен дизайн, произвеждане на части и други

Устройството има предпазено зареждане и поддържа функционалност за обновяване на печата от мястото, на което е спрян, в случай че машината бъде изключена или инцидентно прекратено зареждането. Не на последно място,, тъй че в случай че желаете да извършите усъвършенствания по неговата функционалост, няма да срещнете ограничавания от страна на софтуера.

Ender-3X усъвършенства дизайна на своя предходник, по-здрав и постоянен е

Ender-3X има размери 44х41х46,5 см и тежи към 9,6 кг. Може да работи както онлайн, по този начин и офлайн с SD карта. Подобно на Ender 3, моделът 3X се предлага с авансово съединени елементи, което ще ви спести съществени старания при монтажа на устройството. Просто би трябвало да следвате 12-те стъпки от инструкциите, с цел да завършите бързо и елементарно конфигурирането на 3D принтера.

Можете да купите този 3D принтер тук: сега за лимитирани бройки от продукта. Доставката на принтера се прави гратис от склад в Германия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР