COVID кризата е в цял свят. Смятам, че мерките са

...
COVID кризата е в цял свят. Смятам, че мерките са
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Мерките са достатъчни, но хората да се спрат и да ограничат контактите си

COVID рецесията е в целия свят. Смятам, че ограниченията са задоволително, просто българите би трябвало да ги съблюдаваме. Спрете се, вразумете се, дано за известно време да ограничим обществените си контакти. Така ще помогнем на всички лекари.Това прикани районният министър Петя Аврамова  Петя Аврамова Петя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 година Била е депутат от 42-то Народно.

Ходете до магазина, на работа, в парка, само че ограничете срещите си, моли още тя.

"Най-лесният вид е да бъде затворена страната, да спре да работи стопанската система. Тогава ще се появат други съществени проблеми. Баланса, който държавното управление търси, е да работи стопанската система и в това време всички ние като виновни жители да се оправим с ограниченията, а те са обикновени ", разяснява Аврамова.

Коронавирус рецесията не е рефлектирала върху строителния отрасъл, стана ясно от думите й. Регионалният министър удостовери, че не е имало закъснение на плановете.

"Тази година беше година на строителство. Стоят се автомагистрали, ремонтират се пътища Тунел "Витиня " се оказа комплицирано предизвикателство. 2018 година бе стартиран, оказа се, че има съществени кухини. Много тежко строителство, като даже е въображаемо в посока на нов тунел. За да не бъде рисков, този тунел се ремонтира. Януари 2021 година би трябвало да бъде пуснат ", рапортува Петя Аврамова  Петя Аврамова Петя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 година Била е депутат от 42-то Народно.

Тя сподели, че до ремонта тунелът е бил рисков.

Изграждането на тунел "Железница " пък върви с обикновено движение. 2/3 от тунела е прокопан. През Кресненското дефиле текат процедури за избор на реализатор.

"Хубавата вест е, че към този момент е пуснато придвижването по един от секторите на Автомагистрала "Европа " - 17 км сред Драгоман и Сливница. 6 месеца предварително е приключен. Това е един сектор с 11 съществени уреди. Текат строителните действия от Калотина до Драгоман, като 2022 година би трябвало да приключат и в този сектор ", уточни още Петя Аврамова  Петя Аврамова Петя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 година Била е депутат от 42-то Народно.

Ремонтът на Автомагистрала "Тракия " пък ще обхване 52 км. Това е 12-километровият сектор към Бургас и 40 км от Чирпан до Стара Загора.

"Няма по какъв начин да затворим цялата автомагистрала, ще затваряме поетапно. Продължаваме и след Нова година ", заключи районният министър.

"Автомагистрали " пък ще дава отговор за ремонта на Автомагистрала "Хемус ". В тази връзка Петя Аврамова  Петя Аврамова Петя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 година Била е депутат от 42-то Народно разяснява изявление на президента Румен Радев за изразходването на средствата.

"Освен да се тресе от пандемична рецесия, страната се тресе и от предизборни изявления. Това е едно безусловно спекулативно изявление. Първо, "Автомагистрали " е държавно сдружение със 100% държавно присъединяване в капитала. Възлагането е по Закона за публични поръчки, тъй че това не е нелегално възлагане. Освен това аз не знам по кое време президентът Радев е изискал информация, по този начин беше поискана от депутат - кои обекти са предоставени на държавното сдружение ", съобщи районният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР