COVID-19 забави икономическия растеж в много страни, особено в онези,

...
COVID-19 забави икономическия растеж в много страни, особено в онези,
Коментари Харесай

Къде дават 200 000 долара на болни от COVID-19

COVID-19 забави икономическия напредък в доста страни, изключително в тези, които разчитат най-вече на туризма.
 Сицилия и по какъв начин притеглят туристи на острова
Как италианците притеглят още веднъж туристите в Сицилия

Италия към този момент пoдгoтвя мeхaнизми, чрeз кoитo дa възобнови туризма си

Такъв е казусът и със Сингапур, макар че там броят на заболелите не е като в Щатите, а доста по-малък.

За да обезпечат един, доколкото е допустимо, по-спокоен престой на гостите си, първокласната верига хотели Shangri-La са решили да привлекат повече посетители с оферта за великодушна здравна застраховка, ако някой се разболее от вируса по време на престоя си там.

Въпросната верига е с основен офис в Хонг Конг и има над 100 хотела в 22 страни. Застраховката от близо 190 000 $ обаче е годна единствено за четири от обектите им - Shangri-La Hotel Singapore, Rasa Sentosa Resort & Spa, JEN Singapore Orchardgateway и JEN Singapore Tanglin.

Според сумата покрива " медицински нужни и рационални разноски " плюс спомагателни разходи за настаняване и пътешестване, ако на госта му се наложи да удължи престоя си поради болестта.

И това не е всичко. В момента от великодушната застраховка могат да се възползват единствено интернационалните посетители, пътуващи до Сингапур през по този начин наречената (зелен коридор) или притежателите на.

Зеленият кулоар улеснява пътуванията на жителите от Бруней, Германия, континентален Китай, Индонезия, Япония, Малайзия и Южна Корея, а Air Travel Pass важи за Австралия, Бруней, континентален Китай, Нова Зеландия, Тайван и Виетнам.

Пътуващите от тези страни не подлежат на наложителната 14-дневна карантина в Сингапур, стига обаче да покажат негативен тест за Covid-19 преди заминаването си.
 Jewel, Чанги, Сингапур и новата облага на най-хубавото летище в света
Бижуто на летище Чанги в Сингапур

Един необикновен търговски център

Все отново, с цел да си сигурни, че гостите са се хванали вируса на локална почва, те би трябвало да си създадат тест и незабавно щом дойдат на островната страна, както и да се изолират за 1-2 дни, до момента в който им излязат резултатите, прецизират от Robb Report.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР