COVID-19 провалил сватбата на Лена Бориславова и годеникът ѝ Мирослав

...
COVID-19 провалил сватбата на Лена Бориславова и годеникът ѝ Мирослав
Коментари Харесай

Бориславова никога не била гледала заседания на НС и МС преди да заработи там

COVID-19 провалил сватбата на Лена Бориславова и годеникът ѝ Мирослав Иванов, описа самата тя в подкаста „ Нов човек “ с водещи Олга Василевска и Олга Минева.

Бориславова е много откровена за бременността си.

„ Аз съм на 33 години и знам какво ми харесва и какво ми е значимо. В момента това, което ме тормози е - по какъв начин ще се трансформира като човек, поради всички хормонални несъответствия. Независимо, че съм жена в политиката, през това събитие би трябвало да мина като всяка една друга жена. Единствената разлика ще бъде, че евентуално ще имам повече фотоси с стомах в жълтите медии “, майтапи се някогашната депутатка, която твърди, че в никакъв случай не си е представяла, че ще влиза в политиката.

„ Даже е доста смешно, тъй като преди да стана депутат в никакъв случай не бях гледала съвещание на Народното събрание. Преди да стана представител на държавното управление не бях гледала брифинг на Министерския съвет. Поради мощното ми отрицание към предходните “, признава си тя.

Иначе се причислява към „ Да, България “ през 2016 година поради „ смачканите от живота хора в метрото, бездомните кучета в „ Обеля “ и дупките “.

Влизането в „ Продължаваме промяната “ станала по следния метод:

„ В един прекрасен априлски ден в адвокатската фирма, в която работих, получих предложение от Кирил Петков да му оказвам помощ като длъжностен министър на стопанската система. Започнаха да се пишат всякакви жълти публикации и погрешни неща, като това, че съм взимала баснословни суми от банката, с цел да правя тази работа “, описа тя.

„ Всичката слама и мръсотия, която се излива рефлектира и върху баби, майки и родственици. На тях не им става прелестно и не знаеш дали ще могат да понесат цялата тази тежест. Факт е, че моите баби от време на време са се разстройвали от всички неща, които се изписаха “, твърди Бориславова.

„ Атаките против мен са били не поради работата ми, а тъй като нося бели маратонки, или за какво в един пъзел от картини, Българската национална телевизия по този начин ги е сложила, че все едно се държа за ръка с премиера “, има вяра Лена Бориславова.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР