COVID-19 отново застана на пътя на Славиша Стоянович, а за

...
COVID-19 отново застана на пътя на Славиша Стоянович, а за
Коментари Харесай

COVID-19 отново застана на пътя на Славиша Стоянович

COVID-19 още веднъж застана на пътя на Славиша Стоянович, а за похлупак още веднъж ще обърка сметките му. Както е известно, той завари група от 7 души при завръщането си на „ Герена “, откакто вълна от пандемията отнесе останалите. Сега заболяването, която лиши хиляди животи, ще промени желанията му за лагер, който да се организира в паузата поради националните тимове.

Треньорът упорствал за подобен, с цел да може футболистите да бъдат по-съсредоточени в работата си. На този стадий обаче „ сините “ ще упражняват на „ Герена “. Причината за това са ограниченията, които бяха въведени и в хотелите. Стоянович няма право да употребява конферентните зали за анализи, а също така играчите ще би трябвало да се хранят в стаите си, което не е целесъобразно за сплотяването на колектива, написа „ Мач Телеграф “.

Така на този стадий е вероятен къс лагер, в случай че се стигне до отваряне след 31 март. Той ще се организира в Правец.

Иначе към този момент на „ Герена “ анонсираха, че ще имат контроли с Локомотив София в неделя и по-късно със Сливнишки воин на 3 април. Възможно е тази среща да се играе отвън София, в случай че въпреки всичко проектите на Стоянович се осъществят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР