COVID-19 може да е основното заболяване, довело до смърт, а

...
COVID-19 може да е основното заболяване, довело до смърт, а
Коментари Харесай

Пулмолог разкри колко дълго след като един човек се определи за излекуван може да носи COVID-19

COVID-19 може да е основното заболяване, довело до смърт, а може и да е част от всички заболявания и затова е важно да има специални насоки за това кой от какво е починал, заяви в сутрешния блок на БНТ пуломолът д-р Александър Симидчиев.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7199
COVID-19 е заболяване, което в затворени колективи действа силно. Затова има случаи на болни в домовете за възрастни хора. Рискът е за хората над 65 години, а не в градини, училища, казарми.

" Ако някой може да каже, че е експерт... Всички сме на едно и също ниво. Знаем твърде малко и трябва да сме готови на различни сценарии. Знае се със сигурност, че младите организми заболяването минава спокойно. Има изключения, но са малко ", каза д-р Симидчиев.

Той обясни, че вирусът мигрира по - надолу и затова не винаги след излекуването му се открива. Има случаи, разкри пулмологът, когато се открива COVID-19 в изпражненията на човек до 80 дни след като той бъде излекуван.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7199  Нови инфектирани и нови жертви на ковид в Южна Корея Нови инфектирани и нови жертви на ковид в Южна Корея  Бразилия записва през вчерашния ден повече от 6600 нови случая на COVID-19 Бразилия записва през вчерашния ден повече от 6600 нови случая на COVID-19  В Китай има нов случай на COVID-19, само че не и на жертви В Китай има нов случай на COVID-19, само че не и на жертви
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР