COVID-19 затвори пловдивска дискотека, след като стана ясно, че служител

...
COVID-19 затвори пловдивска дискотека, след като стана ясно, че служител
Коментари Харесай

Случай на COVID-19 и в пловдивска дискотека

COVID-19 затвори пловдивска дискотека, след като стана ясно, че служител е с положителна проба. За това признаха от клуба.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10023
На официалната си страница във фейсбук от ръковдството на популярната дискотека съобщиха на своите посетители, че ще затворят заради коронавируса и ще останат под 14-дневна карантина.

" Нека бъдем отговорни към здравето на всички ", призоваха от дискотеката.



Здравният министър издаде новата заповед за нощните заведения

Нощните заведения отвориха врати от 13 юни, с падането на извънредното положение. Много хора не се притесниха и тръгнаха да купонясват, въпреки призивите, че скупчването все пак води до риск за разпространение на COVID-19.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10023  Рязък скок на смъртните случаи от сърдечни болести в Съединени американски щати поради пандемията Рязък скок на смъртните случаи от сърдечни болести в Съединени американски щати поради пандемията  СЗО прикани да бъде гарантиран повсеместен достъп до създаваните против ковид ваксини СЗО прикани да бъде гарантиран повсеместен достъп до създаваните против ковид ваксини  Азербайджан изпраща армията, с цел да оказва помощ на полицията в спазването на изолацията поради COVID-19 Азербайджан изпраща армията, с цел да оказва помощ на полицията в спазването на изолацията поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР